Valaki aki ebay-ben jártas segítene?
Figyelt kérdés
Szóval vettem ebay.hu-ról terméket..vagyis ezt:
[link] és az lenne a kérdésem,hogy erre nem kell vámot fizetnem se semmi ugye?Illetve mennyire biztos hogy október 17 és november 22 között megérkezik? Na meg hogy működik pontosan ez a megérkezés?Postás hozza ki,vagy kapok valamilyen értesítőt h csomagom jött? Elnézést a sok kérdésért,még kezdő vagyok
2013. okt. 8. 14:32
1/4 anonim válasza:
Szia! erre szerintem nem igen kell vámot fizetned. Mikor adtad le a rendelést pontosan? November 22-ig simán megjöhet. Egy ekkora csomagot valószínűleg a postásod fog kihozni, ha nagyobb lenne akkor postakocsi vagy maximum értesítő.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm szépen a válaszod!Amúgy tegnap adtam le a rendelést,és tegnap is regisztráltam,szóval azért volt ilyen sok kérdésem!
2013. okt. 8. 15:45
3/4 anonim válasza:
Kínából 3 hét alatt szokott megérkezni a cucc. De van hogy gyorsabb 1-2 hét alatt is ideér. Több nem szokott lenni. Nagyon sokszor rendeltem már. Ilyen kicsi csomagot a postás hoz majd, általában csak bedobja a postaládába ha nincs otthon senki. Ha nem férne be akkor hagy értesítőt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. okt. 9. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!