Férfi körömlakk?
Figyelt kérdés
Szóval nekem marhára bejön az egész dolog,és már olvastam tavaji cikkeket is róluk,de a világsztárokon kívül még nem igazán láttam senkin...hordanék én is,de még kéne egy két fecske,aki behozza a divatba,mint minden mást,és utána mindenki megbátorodik,és festi majd a körmét.szóval erre várok,szerintetek mikor következik be?2013. okt. 5. 22:46
3/7 anonim válasza:
Mikor következik be? Őőő..remélem soha, bár kétség kívül elég sok vidám percet szerezne.
4/7 anonim válasza:
Inkább használj átlátszót és mondd azt, hogy polírozod. Ha emós vagy, akkor használj feketét. Én tervező szeretnék lenni, de ha az egyik férfimodellem festett körömmel jelenne meg biztosan kirúgnám.
6/7 anonim válasza:
2019,még mindig nem jött a divatba.
7/7 anonim válasza:
Férfi létemre kb 3 hónapja festem folyamatosan a körmöm feketére.
Több okom is volt rá amiket most nem fogok felsorolni,de a legkiváltóbb oka az volt,hogy nekem is tetszett és ettől jobban érzem magam a bőrömben.
Igaz sokszor megbámulnak a villamoson meg az utcán dehát ez van.
Akinek nem tetszik ne nézze hiszen nem ő neki kell hordania. :)
Bátorság,hidd el nem vagy ezzel a dologgal egyedül. ^.^
+Kit érdekel ki mit gondol ha neked tetszik és jól érzed magad úgy?
Ha pedig a haverok miatt aggódsz ne tedd.
Nekem is furcsálták először viszont nagyon bejött nekik is. :D
Hajrá. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!