Milyen alap és fedőlakk vált be nektek?
kallos gyors szárító.. én alapnak és fedőnek is ezt használom, 1 hétig szépek a körmeim
fodrászkellékesben lehet megvenni 330ft ért, szerintem eredeti rendeltetése , hogy meggyorsítsa a körömlakk száradási folyamatát.. ennek ellenére nekem mind2re jól funkcionál! :)
Én alapozónak Manhattan ProFrench Nailife Hardener-t használok (szépen kimásoltam róla) ami annyit tesz hogy körömerősítő. Növesztem a körmöm, és eddig rágtam, eléggé gyenge volt. Már szép erős.
Fedőnek vagy Manhattan ProShine Top coat, szárítós lakkot, vagy Miss Sporty Nail Expert Manicure-t, őt lehetne alap-fedőnek használni.
Pluszba én nem hallok jót az Essence új színes lakkjairól, állítólag hamar lepattognak.
Ezek sajnos egyik sem vált be.. próbáltam már Essence-t, meg a Manhattan erősitőjét is.
Esetleg valami más? (lehet drágább márka is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!