Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az a csaj amelyik sminkeli...

Az a csaj amelyik sminkeli magát, smink nélkül nagyon ronda?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem, hogy miért jó, ha kisminkelve jár-kel az utcán. Rendben, neki így tetszik. Oké. De iskolába minek a smink? Jobban sikerül a dolgozat? Vagy a férfitanár nem hívja ki felelni, mert "szexin" néz ki sminkben? És miért jó, ha valaki úgy ismerkedik, hogy ki van sminkelve? Ha valakivel komoly kapcsolatot akar, úgyis le kell mosnia egyszer a sminket. 4 és fél éve ballagtam általános iskolából, akkor voltam kisminkelve, meg kb 3 éve, mikor nővérem esküvője volt, és én voltam a koszorúslány.

19L

2009. nov. 7. 18:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Valaki felkapta a vizet. Akkor sem értem, miért jó valakinek, ha reggeltől estig "maszkban" van.

Hát, egészségetekre. Én maradok a természetes dolgoknál. Büszke vagyok arra, hogy smink nélkül is nő vagyok. És, hogy így tetszem a páromnak.

2009. nov. 8. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

hát...elég buta felfogásod van....ha valaki komoly kapcsolatot akar akkor az csakis smink nélkül menjen a randira?:D

tudod...a nők kb 98%-ához hozzátartozik a smink. és ezt a férfiak is tudják. ésha beleszeretnek egy nőbe, akkor nemfognak vele szakítani, mert smink nélkül kisebbek a szemei, mint sminkben. 19 éves létedre ennyit már tudhatnál a "komoly kapcsolatokról".

énis azok táborát erősítem, akik smink nélkül is normálisan néznek ki. a smink MÉG szebbé tesz, és hidd el, egyik pasi sem gondolkodik azon, hogy húha...ha ő lemossa a sminket vajon hogyfog kinézni???

fősulis vagyok, azaz most éppen gyakornok, és nekem a napi sminkem azegy szemceruzából, és egy szempillaspirálból áll. ettől mégszebb vagyok, és jobban is érzem magam, és hidd el, nemváltoztat rajtam túlsokat a smink, és a oasim sem ijed meg tőlem, amikor este lemosom a sminkem, vagy amikor átjön hozzám és éppen nemvagyok kisminkelve....

24L

2009. nov. 9. 02:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ilyet, hogy smink nélkül menjen randira. Félreértettél.
2009. nov. 9. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Dehogyis. Ha vakinek alapvetően szép arcvonása van szép szem stzáj orr szemöldök smink nélkül is nagyon szép. Egy arcvonást nem lehet sminkel megváltoztatni. Ha vakaki ronda sminkel is ronda marad az arca. Ha vakai szép smink nélkül is bájos Talán bájosabb is. Egy nőnek akkár gyönyörú akkár nem elég egy leheletnyi alapozó és szempillaspirál és ennél nem lehet jobban kihozni a maximumot.
2009. nov. 15. 02:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Szóval az a csaj aki nem sminkeli magát ha szép akkor smink nélkül is lehet gyönyörű. Ott van például Virginie Ledoyen Natalie Portman.Leatitia Csta vagy Kriten Kreuk.

És ismerőseim között is.

2009. nov. 15. 02:41
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

"Valaki felkapta a vizet. Akkor sem értem, miért jó valakinek, ha reggeltől estig "maszkban" van.

Hát, egészségetekre. Én maradok a természetes dolgoknál. Büszke vagyok arra, hogy smink nélkül is nő vagyok. És, hogy így tetszem a páromnak."

Nagyon rég láttam ennyire értetlen embert... Szerinted én nem tetszem a páromnak smink nélkül? De igen, még jobban is, mint kifestve. Nem azért festem magam, hogy neki tetszem, hanem azért, hogy magamnak. Én elsősorban magamnak szeretek tetszeni, nem a külvilágnak. Félelmetes, hogy mindenkit lenézel, aki nem úgy gondolkodik, mint te... Mintha te lennél a legtökéletesebb ember a világon...

2009. nov. 15. 11:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Csak büszke vagyok arra, hogy bulizás közben nem rohangálok óránként a mosdóba, hogy megigazítsam a sminkemet.
2009. nov. 15. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon buta vagy!

Remélem már felnőttél:)

Legyél büszke magadra.Ugye nem hagyott el még a párod?

Minden elismerésem neki,hogy kibír egy ilyen beképzelt hárpiát.Egy ilyen büszkeséget: D

Szerintem nagyon gáz a gondolkodásod.Remélem értél azóta valamennyit és felnőttél: D

Nem szimpatikusak az ilyen emberek akik másokat ítélnek azért mert más szeretnek.Nem bírod felfogni,hogy valakinek így jó?Legyél büszke magadra mondom: D

Azért egy képet linkelhetnél,hogy hadd legyél a példaképem smink nélkül: DDD

2014. jan. 24. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!