Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak őszintén. Mit gondoltok...

Csak őszintén. Mit gondoltok erről a táskáról?

Figyelt kérdés

[link]

Az üzletben ugyanezt a táskát néztem ki, csak nem "krokodil" bőr utánzat volt. Tartozik hozzá egy hosszú vállpánt is.

Az ára nem 8190 volt az üzletben, hanem csak 6190, de nem tudom hogy miért nincs fent a honlapon.

De minden más stimmel, a szín ugyanez, felül a fém díszítés ugyanúgy megvan, kemény műbőrből készült. Mit gondoltok róla?

Milyen stílushoz illene?

2013. szept. 29. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem krokodil bőr utánzat, hanem sima akkor elmegy, de így ocsmány.
2013. szept. 29. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem sem szép

de a lényeg hogy neked tetsszen

2013. szept. 30. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Így krokodil bőrösen nekem sem tetszik, de az üzletben olyanok voltak, amik nem krokodilbőrösek voltak, csak sima bőr utánzat.

Nagyon kellene egy hasonló méretű táska, de semmi sem tetszik. Ez is csak elmegy.

2013. okt. 2. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
mamis
2013. okt. 2. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyukámhoz illene, de ő már elmúlt 50 éves!
2013. okt. 2. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan Taylor Swift stílusú szerintem :D
2013. okt. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!