4/10 anonim válasza:
60 feltételek való, amikor mennek temetőbe sírt gondozni
6/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon egyszerű fekete táska. Nekem mondjuk az ilyen fül/szíj megoldás nem tetszik, a vállamon szeretem hordani a táskát. Az meg hogy mi ronda elég széles sávon mozog, szerintem ha tetszik vedd meg és hord nyugodtan, ne foglalkozz a sok negatívummal. Nekem is van olyan cuccom ami nem sok embernek tetszik biztos, de nem érdekel, én szeretem viselni. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Tegnap megvettem, már régóta tetszett, igaz nem álmaim táskája, de most leárazták és nem bírtam otthagyni. Kicsit tényleg unalmasnak tűnik, ezért gondoltam feldobom valami csilli-villi kulcstartóval vagy kötök rá egy kendőt.
2013. ápr. 16. 10:07
8/10 anonim válasza:
Ízlések és pofonok! Nekem tetszik! :)
De a legfontosabb, hogy neked tetsszen, ne nekünk! ;)
9/10 anonim válasza:
nem is tudom... én nem hordanám
10/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Nekem ez túl egyszerű, snassz. Én a fiatalos, lendületes darabokat szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!