13 évesen fültágító?
Fülbevaló méretnél nagyobb lyuk van már a fülemen. Ma kezdtem most két hétig bent hagyom és utána jöhet nagyobb. Kérlek érvelnétek a véleményetek mellett miért jó és miért nem jó 13 évesen fültágító? Azért ha lehet, ne csak rosszat írjatok..:)
Nem divatból csinálom, nekem tetszik. Max. 20-30 mm-t szeretnék, de először amíg ki nem maradok általánosból csak 5 mm-t. Lány vagyok.

Én 13 évesen nagyon, nagyon más voltam, mint most, 24 éves fejjel. Attól nem leszel egyedi, hogy ilyet raksz a füledbe (főleg hogy minden 3. tizenévesnek ilyen van, lol...). Ahogy már előttem is írták, az ízlésünk folyamatosan változik, főleg ilyen fiatalon, ezért ne tegyél szerintem ilyet, mert visszavonhatatlan következményei vannak.
Ja, és az, hogy változol, természetes és szükséges dolog, szóval attól nem leszel egyedi, hogy olyan maradsz később is mint 13 évesen (ez egyébként nem is lehetséges, mert azt jelentené, hogy semmilyen hatást nem gyakorolnak rád az életed eseményei).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!