Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen fültágító?

13 évesen fültágító?

Figyelt kérdés

Fülbevaló méretnél nagyobb lyuk van már a fülemen. Ma kezdtem most két hétig bent hagyom és utána jöhet nagyobb. Kérlek érvelnétek a véleményetek mellett miért jó és miért nem jó 13 évesen fültágító? Azért ha lehet, ne csak rosszat írjatok..:)

Nem divatból csinálom, nekem tetszik. Max. 20-30 mm-t szeretnék, de először amíg ki nem maradok általánosból csak 5 mm-t. Lány vagyok.

2013. szept. 23. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Figyelj én 11 évesen akartam fültágítót 14 és fél évesen elkezdtem mire általánosból ballagtam már harmincas volt most 15 vagyok még mindig 30 as és marad is.
2013. szept. 25. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Attól még lehetsz egyéni, hogy nem kezdesz olyan dolgokba, amit nem értesz. Ebből következik, hogy amíg nem érted, divat.
2013. szept. 26. 00:33
 13/16 Nem kell lepontozni! ***** válasza:
Várj ezzel még pár évet! :-)
2013. szept. 26. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen nagyon, nagyon más voltam, mint most, 24 éves fejjel. Attól nem leszel egyedi, hogy ilyet raksz a füledbe (főleg hogy minden 3. tizenévesnek ilyen van, lol...). Ahogy már előttem is írták, az ízlésünk folyamatosan változik, főleg ilyen fiatalon, ezért ne tegyél szerintem ilyet, mert visszavonhatatlan következményei vannak.

Ja, és az, hogy változol, természetes és szükséges dolog, szóval attól nem leszel egyedi, hogy olyan maradsz később is mint 13 évesen (ez egyébként nem is lehetséges, mert azt jelentené, hogy semmilyen hatást nem gyakorolnak rád az életed eseményei).

2013. szept. 26. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
én 15 éves vagyok most 8mm-es a fülem és 10mm-12mm-ig szeretném tágítani...abban igazuk van hogy az ízlés változik meg hogy nem kaphatsz munkát stb. szerintem csak annyit tegyél hogy csak kis méretig tágítsd mert amúgy összenő meg akkor ha kisebb szebb is (legalábbis szerintem) és ezt nem nagyon tudod megbánni...14-16-os fülig még szépen visszanő.
2014. jan. 18. 21:24
 16/16 Devilsdaughter válasza:
Egyszer élünk! Én 12 évesen tágítottam a fülemet,most 23 éves vagyok. Nem bántam meg! Még mindig imádom!
2019. szept. 21. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!