Fülbevaló méretnél nagyobb lyuk van már a fülemen. Ma kezdtem most két hétig bent hagyom és utána jöhet nagyobb. Kérlek érvelnétek a véleményetek mellett miért jó és miért nem jó 13 évesen fültágító? Azért ha lehet, ne csak rosszat írjatok..:)
Nem divatból csinálom, nekem tetszik. Max. 20-30 mm-t szeretnék, de először amíg ki nem maradok általánosból csak 5 mm-t. Lány vagyok.
Figyelj,az osztálytársunknak is volt fültágítója. Mi ráakasztottunk egy lakatot. És elraktuk a kulcsot. Nem azért írtam,hogy elvegyem a kedved,csak úgy,hogy mi lesz,ha összekerülsz olyan emberekkel,mint mi.
2013. szept. 23. 19:38
2/16 A kérdező kommentje:
[link] akkor még nem láttad ezt:D és nem vetted el a kedvem:)
2013. szept. 23. 19:48
3/16 anonim válasza:
Gusztustalan, még fiúnak is, nem hogy lánynak.
Tudod milyen felszínesek az emberek? 7-10 év múlva hogyan fogsz munkát kapni, lógó fülcimpával? Megtetszik egy fiú, de elutasít a füled miatt? Bármi történhet, még nagyon fiatal vagy.
Csak egy példát mondok. Egyik tanárom az egyetemen azért buktatott meg egy lányt mert nem tetszett neki az erős smink, a bőr nadrág és az acélbetétes.
Az ember ízlése változik, én 4 éve oda voltam a lila színért, ma már rá sem bírok nézni a lila felsőimre. 4 éve még kapucnis pulcsit és sportcipőt viseltem. Ma már gyökeresen más a stílusom, magassarkút és csipkeblúzokat hordok.
Ha meg fogod bánni akkor már csak sebészileg lehet rendbe rakni.
2013. szept. 23. 19:51
4/16 A kérdező kommentje:
Lakberendezőnek szeretnék menni és nyilván olyan fiút keresek akinek hasonló stílusa van mint nekem. Már úgy 1 éve ilyen a stílusom és nem nagyon akar változni szerencsére.:) És köszönöm eddig aki válaszolt.
2013. szept. 23. 19:59
5/16 anonim válasza:
Egyet értek a 2. válaszolóval. Nem tudsz döntést hozni egy olyan dologról amiről fogalmad sincs, pl munkakeresés hátrányai fültágítóval. Biztos nem sűrűn gondolsz erre 13 éves fejjel de egyszer te is felnősz. Itt Mo-on semmi keresnivalója egy gyereken(!) fültágítónak és egyéb testmódosításnak. Mindezt úgy mondom hogy nekem is vannak fültágítóim..
2013. szept. 23. 20:48
6/16 anonim válasza:
Én is 13 évesen csináltam, de nekem csak 5mm-s szóval szerintem semmi baj sincs vele HA 10mm-nél nem nagyobb. Főleg, hogy SOSEM tudhatod, hogy mikor unod meg. Vagy BÁRMILYEN okból kelljen majd kivenned mert attól még, hogy nem szeretnéd lehet mégse az leszel ami lenni akarsz és nem fogják elfogadni. Plusz 12 mm után nem is nagyon forr össze. Pedig nekem is a 20-30mm közöttiek tetszenek de nagyon!:|
2013. szept. 23. 22:02
7/16 anonim válasza:
Szerintem várj még vele..az, hogy már 1 éve nem változik a stílusod, az semmit se jelent. Én 23 éves vagyok és még mindig változok..
2013. szept. 24. 00:50
8/16 anonim válasza:
Tiszteld meg annyival a testmódosítást, hogy komolyan veszed, és nem kezded el 13 évesen szétbarmolni a füled. A nullával egyenlő annak az esélye, hogy ennyi idősen megérted(sokan akik csinálják kétszer ennyi idősen sem értik) a testmódosítás lényegét. Foglalkozz inkább olyan dolgokkal, amik tényleg korodbeli lányoknak valók, hidd el, később nem fogod megbánni. Nem kell mindent a gyakorlatban kezdeni! Szerezz inkább elméleti tudást a témában, hogy a későbbiekben ne csak egy legyél a sok felnifülű közül.
2013. szept. 24. 16:30
9/16 A kérdező kommentje:
''Maradj mindig egyéni!'' számomra ez öntörvény !
2013. szept. 24. 19:24
10/16 anonim válasza:
14-16 évesen rocker voltam, milyen jó hogy nem szurkáltam tele magam, mert most 19 évesen elég kínos lenne "lyukas" fejjel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!