Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » (fültágítás) Az jó ha én így...

(fültágítás) Az jó ha én így kezdem?

Figyelt kérdés

A fültisztító és a fogpiszkáló nem ment bele ezért kisebb tárgyat kerestem, megpróbáltam beletenni két fülbevalót egy lyukba. Sikerült. Legközelebb hármat rakok bele és akkor talán szerintetek bele fog menni a fültisztító?

Most még egy kicsit fáj a fülem de van különbség a kettő lyuk között.

13/l és lehetőleg értelmes válaszokat várok.:)

2013. szept. 7. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Te jó Isten, ész nulla...
2013. szept. 7. 19:33
 2/9 A kérdező kommentje:
nem tetszik nem nézed..
2013. szept. 7. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Megpróbálok válaszolni normálisan, de szerintem csak akkor csináld ha jól átgondoltad, és előre tervezd meg hogy mekkorát szeretnél, mert nagyon nehéz leállni. Szóval: Nem hinném hogy három füli után belemegy majd a fülpiszkáló, ha mindenképpen otthoni cuccokkal akarod csinálni akkor körző hegyet tudok mondani ami kb. akkora. De jobban járnál egy csigával,vagy tüskével. Figyelj rá hogy legyen rendesen fertőtlenítve, és könnybben megy ha bekrémezed :) asszem ennyi, remélem segítettem :D 15/L (12mm)
2013. szept. 7. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy belemenjen a fültisztító, de ha már neki álltál akkor miért nem normális dolgokkal csináld? fültágítócsiga, azt hajrá.

(13évesen mi motivál arra, hogy kitágítsd a füled?-én 20éves vagyok, 3éve van tágítóm, szóval csak úgy kérdem...)

2013. szept. 7. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
12%

Mi az, hogy nem biztos? 100% HOGY NEM MEGY BELE:D

Jézusom..

vegyél tüskéket (kínaiban,ebayről esetleg) és azzal kezd el szépen lassan. Vagy csigát. Ez a kettő a legegyszerűbb módja. De ha nagyon nem szeretnél rá kiadni pénzt akkor körömlakkozz le egy fogpiszkálót és próbáld azzal.

De mivel úgy látom nem nagyon értesz hozzá ezért azt is elmondom (ha tudod bocsi, csak nem szeretném, hogy kicsessz magaddal:D) hogy alkohollal fertőtleníts le bármit amivel tágítani próbálod!!! :D

14/L

2013. szept. 7. 22:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:d. Maximum 30 mm-eset szeretnék nagyobbat semmiképpen. Igaz hogy még fiatal vagyok de nekem tetszik és nem divatból csinálnám.

Miért költsek ha otthoni dolgokkal is megoldhatom?!

2013. szept. 8. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

ha mindenképp otthoni dolgokkal akarod csinálni akkor használj olyan ecseteket amik már nem kellenek, vagy nem sajnálsz erre a célra. mivel az ecsetek végei fokozatosan nagyobbodnak jó fültágításra, egyfajta fültágítótüskeként működnek. valamint méretre lehet őket faragni, ez is jó bennük.

de az ilyen "amit találok otthon azt rakom bele"-módszerrel a következők lehetnek a gondok: kifordulhat a fül egy része (nem egyenlően kerek tárgy okozhatja, meg a gyors tágítás), elfertőződhet, begyulladhat, megrepedhet a füled. ez fültágítókészletnél, csigánál, tüskénél is előfordulhat, de kisebb az esélye. testápolózd be mindig a füled tágításnál, sokat segít mivel hidratálja a füled és síkosítja is. fertőtlenítsd le mindig azt a tárgyat ami benne van és amit bele raksz a füledbe.

süthető gyurmából is lehet tágítót, csigát, tüskét csinálni mivel bőrbarát anyag.

2013. szept. 8. 13:57
 8/9 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm:)
2013. szept. 8. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne rakj szarokat a füledbe... Tágíts orvosi fémmel, vagy titániummal. Kritikus pont a türelem is, 3-6 hetente MAXIMUM 1 mm. Írj, ha van kérdésed ezen felül.
2013. szept. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!