Begyulladt az orr piercingem, mivel kenjem?
betadinos krémmel kend be a helyét, és vedd ki a piercinget. Vegyél 90%os alkoholt (patikában) vagy bababoltban sterilizáló lötyit és áztasd benne legalább egy éjszakát! Nyugi, nem nő be a helye! Honnan vetted ezt a marhaságot a bepantennel???? Én anno nem kentem semmivel a levegőn szépen gyógyult 1-2nap alatt. te pedig "berohasztottad" egy zsíros krémmel, alákenve a bacikat! Ha még bárhova is csináltatsz jegyezd meg: fertőtlenítős lemosás (vattára pár csepp fertőtlenítő megteszi (dodesept, betadine)) és max betadinos krém! De nem kell lefedni, bekötözni vagy krémezni egyiket sem!
Az intim annyiban kivétel, hogy fehérnemű és a seb kímélése érdekében 1 hétig ajánlatos steril gézlepot tenni a bugyiba/gatyába!
Ha nyagyon bem múlik a gyulladás (1hét) akkor sajna ki kell venned és újraszúrni egy félév múlva. remélem gyorsan meggyógyulsz! Ha kell még segítség, szólj, írj akár priviben is.
ÁÁ,félek kivenni gy éjjszakára..pár napja kiesett éjjel, és reggel alig tudtam visszatenni...meg ha simán csak kiveszem, hogy megmossam, akkor is alig tudom visszatenni...A Tetran sem jó?Vagy a Curiosa?
Tényleg köszi a segítséget!!!!
Köszi mindenkinek a segítsége, betadinnal kezelgetem, esténkén kiveszem és megmosom. Mostmár szebb lett!
Amúgy nem veszem ki, ha leesik az orrom akkor sem...olyan szép..:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!