Mivel kenegethetném a köldök piercingem mer megint begyulladt?
Figyelt kérdés
holnap 8 hetes a köldök pc-m és tegnap sokat piszkáltam és megin begyulladt.. a betadinon kívül mivel lehet gyógyítani?mer nekem az semmit se segített szinte..2011. jan. 14. 19:18
1/7 anonim válasza:
Gyógyszertárban, kapható 390 ft-ért Gliceryn-boraxátum oldat, ezzel ecseteld.Kérj hozzá hintőport is, olyat, amit a kisbabáknak adnak, a friss köldökükre, amikor még seb.
2/7 A kérdező kommentje:
és old spices jó lenne mer végülis alkohol..még régen a fülemet azzan fertőtlenítettem és helyre jött..
2011. jan. 14. 19:27
3/7 anonim válasza:
Az arcszesz hegesedést okoz,hámosító,fertőtlenítő krém!
4/7 carolinee válasza:
Nekem a 100%-os alkohol jött be egyedül:)
5/7 A kérdező kommentje:
annyira fáj ..és annyira begyulladt hogy menni alig bírok..zsepivel épphogy hozzáérek már az is..forgatni se tudom..az baj?? v hadjam amíg jobban nem lesz? tetránnal fogom kenegetni.,.
2011. jan. 16. 16:45
6/7 anonim válasza:
a-a.gyógyszertárban vegyél 70%-os alkoholt..minden piercingre, fülbevalóra azt szokták ajánlani...hogy amíg új, addig is azzal kenegesd h rendbe jöjjön, meg én a köldök pc-met is azzal szoktam még most is, ha valami baja van..és 1-2 nap alatt rendbejön...:)
csak bemész a gyógyszertárba, és megmondod hogy 70 százalékos alkoholt szeretnél :) itt 500 ft
7/7 anonim válasza:
Uh tom milyen szar érzés, nekem is volt köldök pc-m, de 3 hónap után kivettem, mert folyamatosan begyulladt! Én is betadinnal kezeltem és bepanthen plus-al....de nem segített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!