Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak ha begyulladt a...

Mit csináljak ha begyulladt a piercingem? (Ajak! )

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
tetrán.
2011. júl. 10. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Betadine, alkohol. És jó lenne az okát is tudni! Ha meg friss akkor pláne vigyázni kellene...
2011. júl. 10. 19:46
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. igen friss mos csináltattam hétfőn.
2011. júl. 10. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne egyél tejet meg ilyesneket, nagyon morzsálódósat sem, rendszeresen mossál fogat.

Tetránnal kend kívül, úgy, hogy fülpiszkálóval körbekened kicsit az ékszer szárát, kicsit kinyomva a lyukból. Ne mozgasd túl sokat. Alkohol a friss piercing sebre nem jó. Lehet egyébként hej de jó fertőtlenítésre, de piercingre nem való!

2011. júl. 10. 19:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez egy értelmes válasz volt.! Nagyon szépen köszönöm.!! megfogadom.:)
2011. júl. 10. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
De jó az alkohol is, mivel fertőtlenítő! Nekem is van ajak piercingem és az evésnek ehhez semmi köze. Nekem is be volt durranva, jól fel is volt dagadva a szám. Betadinet adtak, meg alkoholt(de nem pálinka:D), és igenis kell mozgatni, forgatni, mert rá gyógyul a húsra, tudom, hogy fájdogál de muszáj. Én most raktam vissza 3 év után és akkor is be volt dagadva kicsit meg fájt is, alkohollal el is múlt!
2011. júl. 10. 20:04
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Sósvízet csinálj, és öblítsd vele a szád, szívesen csókolóznék veled. a nyálam jó a sebedre.

19/F

2011. júl. 10. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Ne mozgassa TÚL SOKAT azt írtam, nem azt, hogy ne mozdítsa meg. Beszélsz hülyeségeket!

Az alkohol igen fertőtlenít, de szárít és "marja" a friss szöveteket, nem jó piercingre! Nézzél szét az interneten, egy valamire való szalon sem ajánlja. A betadint sem.

Hogy ne lenne már köze az evéshez. A lyuk egyik vége bent van a szájában, nyilván nem kellene olyanokat enni, amik gyorsan romlanak, egyszerűen belekerülhetnek, irritálhatják. Szerinted a fogorvos is viccből mondja, hogy ne egyél pár napig tejterméket foghúzás után?

2011. júl. 10. 20:16
 9/13 A kérdező kommentje:
holnap kell visszamennem,mert azt mondta,h hosszú a szára és lecsíp belőle vagy mi. akkor mondd rá valamit igaz?
2011. júl. 10. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, biztosan.
2011. júl. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!