Hogyan tartjátok frissen a sminketeket?
Én alapozót nem használok már rég, mert azzal még rémesebb a helyzet, csak púdert. Vegyes típusú a bőröm, így szenvedek vele eleget. Miután kisminkelem magam, pár óra elteltével már fénylik nagyon a bőröm (pedig a púder is, meg előtte használt krém is direkt ennek kiküszöbölésére van... púder: clearface, krém: la roche-posay, effeclar). Ezzel nem tudok sok mindent tenni, mint hogy kicsit rendbe hozom, újrapúderezek, de hát azt sem lehet a végtelenségig, hogy aztán 50 réteg smink legyen rajtam, hogy néz az ki?:) Meg eleve, látom, hogy azt már nem tudom olyan állapotba hozni, nem egyenletes. Lemosni meg nem tudom a sminkem napjában többször...
Ti hogy csináljátok?
Loreal alapozót használok,ami tényleg egész nap matt marad nem kenődik el,és tartós.Amúgy meg van a max factornak egy új alapozója,az is nagyon jó, természetes,nem fénylik a bőrőd.
Amúgy meg neked csak az a bajod,hogy zsíros a bőrőd ezért fénylik, a clean and clear legújabb arcradírja arra jó,hogy ne zsírosodjon a bőrőd az a neve,hogy shine control nagyon jó.Remélem tudtam segíteni:D
Annyira nem zsíros a bőröm, vegyes típus. De az alapozó is, emg a púder is, valahogy elmozdul az ember arcáról ahogy telik a nap..:)) Muszáj korrigálni.
Egyébként az alapozót azért untam meg, mert olyan furcsa volt, hogy az egész arcomra egy réteget felkenek, és ha orrot fújok még a zsepin is ottmarad...:)) A púder valahogy kevesebb, diszkrétebb. Meg csomót kipróbáltam anno, de valahogy egyik sem passzolt tökéletesen a bőrszínemhez, az alapozó meg vastagabb akármit csinálok, és jobban kell vele szenvedni hogy eldolgozzam és ne üssön el...
Nekem is kombinalt borom van, helyenkent nagyon fenyes,zsiros (orr, homlok) helyenkent meg szinte hamlik annyira szaraz.
En talaltam egy alapozot,ami a legjobb a vilagon (elotte Mac-et, vagy Dior-t hasznaltam, de allanodan ujra kellett raknom), szoval a neve Bare Minerals. Termeszetes asvanyokbol van es egy csoda!!! Tokeletesen fed, en a kezdo csomagot vettem amiben van 2 a borod szinehez igazodo alapozo (por), 1 barnito (por) amit hasznalhatsz arcpirkent,vagy teljes arcra, van benne egy vitaminos apolo krem (hidratalo ala), 1 fixalo por, 3 szuper ecset (1 korrektor ecset, 2 fajta alapozo/arcpir ecset es egy DVD hasznos tippekkel, instrukciokkal) £45 volt es imadom! Gyonyoru lett a borom, nincs szuksegem allando sminkigazitasra. Azt irjak rola a weboldalon,h annyira kimeletes,h akar aludhatsz is benne. itt vettem:
Azt kifelejtettem,h olyan erzes,mintha nem lenne rajtam semmi. IMADOM!!!
Egyebkent amerikai cucc.
Elhiszem, hogy jó, most utána is olvastam, látom sokan dicsérik! De nekem ez meglehetősen drága...:(
Még ha önmagában 1db alapozót vennék, úgy rendben lenne, de ahhoz meg látnom kéne, hogy milyen, kipróbálni. Kár hogy nem kapható itthon...:(
Ez nagyon jó, ezt használom pár éve: Make Up For Ever HD Foundation.
Matt, krémes, tökéletesen fed, fényvédős, hosszan fentmarad, nagy színválaszték, FOTOGÉN.
39 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!