Ti melyikben szerettek jobban vásárolni: Rossmann vs. Dm?
A Rossmann-t jobban szeretem, egyrészt az akciók miatt, másrészt, mert több a sminkállvány, és ott vannak olyanok is, mint a Catrice, NYC, Essence(tudom h néhány Dm-ben is van, de nálunk nincs), Lovely. A Miss Sporty állvány is jobb a Rossmannban, illetve az akciós sminkek körömlakkok is sokkal jobbak, mint a Dm-ben. Ez nem sokat számít, de nekem jobban tetszik a Rossmann kialakítása is.
Viszont a Dm-ben ott a Balea, amit nagyon szeretek és az alapozóm is onnan veszem, de ettől függetlenül a Rossmann számomra jobb :)
DM. Én úgy hallottam, hogy a DM egy nagyon fair cég, rendesen megfizeti adolgozóit, nagyon humánus velük. VAn rengeteg természtes anyagból készült terméke, ami a legfontosabb szerintem. Mert hiába jobb egy másik termék, ha azzal csak a bőrrákot és egyéb rákot érdek el, amíg szépen magadra kenegeted.
Fontos lenne, hogy midnenki nézze milyen összetevőket tartalmazó mérget vesz, avagy a természetes anyagok mellett teszi le a vokság, és emellett egyúttal tett is az egészségéért, a földért stb.
pici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!