Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti melyikben szerettek jobban...

Ti melyikben szerettek jobban vásárolni: Rossmann vs. Dm?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rossmann-t jobban szeretem. Olcsóbb, és az akcióik is jobban szoktak tetszeni. De a DM-el sincs semmi bajom :)
2013. szept. 11. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:

A Rossmann-t jobban szeretem, egyrészt az akciók miatt, másrészt, mert több a sminkállvány, és ott vannak olyanok is, mint a Catrice, NYC, Essence(tudom h néhány Dm-ben is van, de nálunk nincs), Lovely. A Miss Sporty állvány is jobb a Rossmannban, illetve az akciós sminkek körömlakkok is sokkal jobbak, mint a Dm-ben. Ez nem sokat számít, de nekem jobban tetszik a Rossmann kialakítása is.

Viszont a Dm-ben ott a Balea, amit nagyon szeretek és az alapozóm is onnan veszem, de ettől függetlenül a Rossmann számomra jobb :)

2013. szept. 12. 14:21
 13/18 Goda5 válasza:
Én rossmann függő vagyok. Minden héten bemegyek,mert mindig van valami jó akció. Sok olyan terméket próbáltam már féláron,amit teljes áron nem vettem volna meg.
2013. szept. 13. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Rossmannban. Jobbak az akciók.
2013. szept. 13. 20:02
 15/18 anonim válasza:

DM. Én úgy hallottam, hogy a DM egy nagyon fair cég, rendesen megfizeti adolgozóit, nagyon humánus velük. VAn rengeteg természtes anyagból készült terméke, ami a legfontosabb szerintem. Mert hiába jobb egy másik termék, ha azzal csak a bőrrákot és egyéb rákot érdek el, amíg szépen magadra kenegeted.

Fontos lenne, hogy midnenki nézze milyen összetevőket tartalmazó mérget vesz, avagy a természetes anyagok mellett teszi le a vokság, és emellett egyúttal tett is az egészségéért, a földért stb.

pici

2013. szept. 15. 12:39
 16/18 Mayaanyu válasza:
Rossmann!!!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 15. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Dm!!!
2013. szept. 16. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Rossmann. DM-ben jobb, hogy nem a pult mögött vannak a parfümök. De a Rossmannt jobban szeretem.:)
2014. febr. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!