Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti melyikben szerettek jobban...

Ti melyikben szerettek jobban vásárolni: Rossmann vs. Dm?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 19:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Rosmann, de a legtobb ismerosom Dm-es
2013. szept. 8. 19:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Rossmann:)
2013. szept. 8. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnék választani. Mindegyikbe járok, ha bemegyek a városba, tuti, hogy mindegyikbe bemegyek. A Rossmannban sokkal jobb akciók meg leárazások vannak szerintem, alapból is sok cucc olcsóbb (pl. az arckrémem a R.-ban 1700 Ft, a dm-ben 2400), na meg ott van csak tengerimalaceledel. :D A sminkekből is az olcsóbb márkákból több a választék. A dm-ben a pontgyűjtő program nagyon jó. A saját márkás termékeik is sokkal jobbak szerintem, rendszeresen veszem őket. A kedvenc samponom csak itt kapható, a balzsamom csak a Rossmannban. Már ezért is muszáj mindkettőbe járni. :D

A dm-et még azért szeretem, mert nem olyan zsúfolt, nagyobb a hely, és a parfümöket is lehet szaglászni, nem a pult mögé vannak eldugva.

Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor dm, de mindegyiket szeretem.

2013. szept. 8. 19:35
 4/18 anonim ***** válasza:

Rossmann.:)

Több sminkes pult (Essence, Catrice stb), barátságosabb, és valamivel olcsóbb is. Dm-be viszont vannak Balea termékek, amiket szintén szeretek, de azért még is csak a Rossmann.

2013. szept. 8. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
rossman. Utálom a DMben a biztonsági őrt. De mivel ott veszem a szemhéjtusomat így oda csak beszaladok és már fizetek is...
2013. szept. 8. 20:11
 6/18 anonim ***** válasza:
Dm, a saját márkás termékek miatt. Bizonyos termékekből sokkal nagyobb a választék a Dm-ben, viszont a Rossmann-ban sokkal jobbak a sminkállványok. De mivel nekem elsősorban a pénz számít, ezért a dm-re teszem a voksom (főleg a Balea és a Sundance márkák miatt).
2013. szept. 8. 21:10
 7/18 anonim ***** válasza:
DM, mert a nagynénének mindig van kuponfüzete és kedvezményei. De a körömlakkokat a Rossmannban veszem, asszem DM-ben nincs is NYC. se Essence, ha már itt tartunk. Szóval vegyesen vásárolok mindenhol, egyébként álltalában Müller :)
2013. szept. 9. 17:42
 8/18 anonim ***** válasza:
NYC tényleg nincs a dm-ben, de Essence igen, csak nem mindegyikben. Nálunk 2 dm van a városban, az egyikben van, a másikban nincs. Viszont a választék nem ugyanaz, mint a Rossmannban. Vannak olyan cuccok is, amik nincsenek a Rossmannban, és fordítva. :)
2013. szept. 9. 18:42
 9/18 anonim ***** válasza:
DM :)
2013. szept. 9. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyformán. Szeretem a DM saját termékeit,meg a kuponkedvezményeket, de pl baby ételt a Rossmannban jobb venni, mert olcsóbb. A Dm biztonsági őrét én sem csípem. :)
2013. szept. 10. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!