Ti melyikben szerettek jobban vásárolni: Rossmann vs. Dm?
Én nem tudnék választani. Mindegyikbe járok, ha bemegyek a városba, tuti, hogy mindegyikbe bemegyek. A Rossmannban sokkal jobb akciók meg leárazások vannak szerintem, alapból is sok cucc olcsóbb (pl. az arckrémem a R.-ban 1700 Ft, a dm-ben 2400), na meg ott van csak tengerimalaceledel. :D A sminkekből is az olcsóbb márkákból több a választék. A dm-ben a pontgyűjtő program nagyon jó. A saját márkás termékeik is sokkal jobbak szerintem, rendszeresen veszem őket. A kedvenc samponom csak itt kapható, a balzsamom csak a Rossmannban. Már ezért is muszáj mindkettőbe járni. :D
A dm-et még azért szeretem, mert nem olyan zsúfolt, nagyobb a hely, és a parfümöket is lehet szaglászni, nem a pult mögé vannak eldugva.
Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor dm, de mindegyiket szeretem.
Rossmann.:)
Több sminkes pult (Essence, Catrice stb), barátságosabb, és valamivel olcsóbb is. Dm-be viszont vannak Balea termékek, amiket szintén szeretek, de azért még is csak a Rossmann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!