Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix piercing helyén nem baj...

Helix piercing helyén nem baj ha fülbevaló van?

Figyelt kérdés
Jobb ha piercing van benne?Nem fog nyomni a fülbevaló?Ha fülbevalóval csináltatom,akkor utána bele tudok majd tenni piercinget,vagy nem fog belemenni?
2013. szept. 6. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A porc nem szűkül vissza, max. a bőr. Tehát ha nagyobb lyuk van szúrva, és kisebb ékszert teszel bele, a porc nem szűkül, csak a bőr, így újból be tudod tenni a nagyobbat. De ha eleve kisebb a lyuk, a porc nem tágul valami jól, így piszok nehéz lesz fülbevaló után egy vastagabb piercinget betuszkolni. A belövős fülbevaló szerencsére nem sokkal vékonyabb, így be fogod tudni tenni a piercinget is, csak nem lesz éppen kellemes.

Amúgy is jobb szúratni, én azt javaslom. Nekem lövéskor eltörték a porcot és azóta is deformált azon a részen, nagyon nehezen gyógyult. Az eset óta csak szúratok! Sokkal gyorsabban, szebben gyógyul. Tapasztalat.

2013. szept. 8. 14:20
 12/18 A kérdező kommentje:
fuh,hát eddig még nem hallottam olyat,aki saját példát mondott volna a lövés veszélyeiről,csak hallott róla,de így már elgondolkodtató.Akkor mindenképpen szúrassam?Biztonságosabb,és kényelmesebb is?a nő aki lőné azt mondta,hogy sok embernek csinálta már így...
2013. szept. 8. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem ott egy soha el nem múló dudor lett a porcban. Egy év kellett hogy meggyógyuljon.

Sőt, soha nem gyógyult volna be szerintem, ha nem megyek egy piercingeshez, aki helyretette a szétcsúszott porclemezeket. (nekem vízszintesen is repedt a porc)

Persze biztos hogy a többségnek nincs ezzel gondja, de amit olvastál negatív vélemények, az nem csak városi legenda, tényleg vannak ilyenek. Ha szúratod gyorsabban gyógyul.

Lehet hogy maga a művelet egy perccel tovább tart, de utána kevésbé fáj, hamarabb rendbe jön.

2013. szept. 8. 14:59
 14/18 A kérdező kommentje:
jól van,akkor tényleg szúratom.köszi,hogy megosztottad a tapasztalatodat,sokat segített a döntésben.Egy leges-legutolsó kérdés :)) A piercingnek a szára nem túl hosszú,nem látszik ki a fül mögül?
2013. szept. 8. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy picit hosszabbat kell először berakni, mert megdagadhat a füled, és amúgy is termelődik majd némi természetes sebváladék (akkor is ha nem gyullad be), amit le kell tudni tisztítani, ezért jobb a hosszabb szár. Később akkorára cseréled, amilyen tetszik.

Én pl. az Apacsban vettem rövidebb szárú ékszereket bele a gyógyulás után.

2013. szept. 8. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
szóval akkor létezik rövidebb szárú piercing is...azt hittem ezek ugyanolyan hosszúak.még egyszer köszi :)
2013. szept. 8. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Különbözőek vannak. Sőt, van méretre vágható is.

Egy igényes piercing szalont keress, ott mindenben fognak segíteni. :)

2013. szept. 8. 16:44
 18/18 A kérdező kommentje:
rendben :)
2013. szept. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!