Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlotok?...

Milyen alapozót ajánlotok? Részletek lent!

Figyelt kérdés
Na szóval.Egy jó alapozót szeretnék találni. AZ arcbőröm nagyon zsíros és pattanásos is. Tudnátok nekem ajánlani egy olyan alapozót ami nem fokozza a pattanások képződését és/vagy mérsékli a zsíros csillogást?? Előre is köszi a válaszokat.
2009. nov. 1. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
miss sporty nekem nagyon tetszik, bár nálam a cél az volt, hogy olcsó legyen..
2009. nov. 1. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
egy ideig nekem is a miss porty anti bacis volt.Aminek kék a tubusa.Aztán legutóbb ezt az új márkát vettem (essence)Annyira jó alapozója van.....és 600 huf.De tuti hogy megváltozik mert tényleg nagyon jó cuccaik vannak.
2009. nov. 1. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Max factor second skin nekem ez vált be.3500ft és 30ml az átlagban egy évig elég.
2009. nov. 1. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapozóba érdemesebb drágábbat venni. De nyugodtan próbálj ki többfélét! Itt gondolok arra, hogy krém állagút, habosat, púdert, stb. Aztán nagy részükben vannak ápoló összetevők ami pattanás ellen is jó. A Rossmann-nak van egy saját márkája kb. 400-600 Ft-ba kerül, de nem lehet mindig 100%-an elosztani az arcon. Nekem ami a zsírosodás ellen bevált, az az Astor púderes (9 g-os, és elég drága!), de jó sokáig kitart, mert a hozzá kapott ecsettel tényleg annyit viszel fel az arcodra amennyit akarsz.
2009. nov. 2. 08:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2009. nov. 2. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!