Milyen alapozót ajánlotok? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Na szóval.Egy jó alapozót szeretnék találni. AZ arcbőröm nagyon zsíros és pattanásos is. Tudnátok nekem ajánlani egy olyan alapozót ami nem fokozza a pattanások képződését és/vagy mérsékli a zsíros csillogást?? Előre is köszi a válaszokat.2009. nov. 1. 18:38
1/5 anonim válasza:
miss sporty nekem nagyon tetszik, bár nálam a cél az volt, hogy olcsó legyen..
2/5 anonim válasza:
egy ideig nekem is a miss porty anti bacis volt.Aminek kék a tubusa.Aztán legutóbb ezt az új márkát vettem (essence)Annyira jó alapozója van.....és 600 huf.De tuti hogy megváltozik mert tényleg nagyon jó cuccaik vannak.
3/5 anonim válasza:
Max factor second skin nekem ez vált be.3500ft és 30ml az átlagban egy évig elég.
4/5 anonim válasza:
Alapozóba érdemesebb drágábbat venni. De nyugodtan próbálj ki többfélét! Itt gondolok arra, hogy krém állagút, habosat, púdert, stb. Aztán nagy részükben vannak ápoló összetevők ami pattanás ellen is jó. A Rossmann-nak van egy saját márkája kb. 400-600 Ft-ba kerül, de nem lehet mindig 100%-an elosztani az arcon. Nekem ami a zsírosodás ellen bevált, az az Astor púderes (9 g-os, és elég drága!), de jó sokáig kitart, mert a hozzá kapott ecsettel tényleg annyit viszel fel az arcodra amennyit akarsz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2009. nov. 2. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!