Mit ajánlotok? (a részletek lent)
Sziasztok.
Szóval, a problémám az,hogy borzasztóan zsíros a bőröm,emellett eléggé miteszeres és gyakran pattanások is vannak.
Már több dolgot kipróbáltam,de nem nagyon jártam sikerrel.
Azt szeretném kérdezni,hogy milyen terméket ajánlotok nekem a fent leírtak alapján?
Vagy ha nektek ilyen az arcotok ( durván fénylő,zsíros) milyen kozmetikumot,terméket használtok?
Egyébként már kinéztem magamnak a clean and clear termék családból, azt az arclemosót [link] , és ezt a tonikot [link] . Használtok ti ilyeneket? Tapasztalatok?
Vagy csak milyet ajánlotok egy eléggé zsíros bőrű lánynak? Holnap mennék majd vásárolni,ezért linkeltem nektek,hogy megvegyem-e.
Köszi a válaszokat! :)
17L
Én Garnie Pure 3 in 1-bent használok.
Mellette még aknesolt is- pattanások ellen nagyon hasznos volt.Miteszereket csak elhalványítja valamennyire. Fontos, mellette hidratáló krémet is használj mert eléggé kiszárítja a bőrt.De csak oda kell kenni ahol patti van szóval nem az egész arcodra..
Patikákban lehet kapni 1100ft körül van az ára.
Nekem is elég zsíros a bőröm még mindig. De mintha a Garnier egy picit segített volna ezen.
Igyál sok vizet az szépíti a bőrt.
Hát ha kipróbálod,azzal nem veszítesz semmit. :)
Nekem nem ilyen a bőröm,de vmi mattító hatású krém,radír,tonic biztos beválna,AVON újságban sok ilyet látok.
A miteszerekre pedig vmi pórustisztítót használj sztem,barátnőm szerint ez a Nivea elég jó :
Remélem tudtam kicsit segíteni! :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!