Mit használnak a szemük alá ezek a nők, hogy eltüntessék a karikáikat?
Figyelt kérdés
biztosan valamilyen korrektor, de engem az érdekelne, hogy milyen lehet ez :D mert amiket én találtam drogiban, azok csupan a pattik eltüntetésére valóak, nem a szem alatti karikákra... nekem pedig ilyen kéne :)
2013. szept. 2. 15:49
1/5 anonim válasza:
lehet kapni különböző árnyalatokban korrektort. ha jól emlékszem az essencenek volt is ilyenje. 3 az 1-ben volt.
2/5 anonim válasza:
Korrektort.Lehet kapni rossmann-ba,dm-be,....stb.Van essence,lovely,max facktor,maybielline,rimmel..stb.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor majd keresgélek alaposabban :) köszi :)
2013. szept. 2. 19:46
4/5 anonim válasza:
Én évek óta használom. És alapozónak is tökéletes a bőrhibák elfedésére. Ráadásul hiába kicsi kiszerelés, mégis nagyon sokáig tart és az állaga sem változik az idő múlásával.
5/5 anonim válasza:
szerintem ezeken fél kiló YSL touche éclat van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!