14 éves lánynak elmegy ez a műköröm?
Figyelt kérdés
[link] ez nagyon elnyerte a tetszésemet, mert semmi csicsa csak egy natúr francia díszítés :) nagyon csúnya körmeim vannak... az egyik négyzetesen nô a másik körívben a harmadik megint máshogy stb stb. és nem túl erôsek amint egy picit hosszabbak már le is törnek :/ ezért szeretnék mûkörmöt :)2013. aug. 30. 13:27
11/13 A kérdező kommentje:
tesiórám heti 1x van és ott sem ilyen intenzív edzés van :) a tollat meg szerintem simán megtudom fogni :) néha én is hajlamos vagyok a köröm rágásra...
2013. aug. 30. 18:20
12/13 anonim válasza:
Úgy gondolom belefér de ha jól értem (javíts ki ha nem) akkor neked az a bajod , hogy gyengék a körmeid. A műköröm pedig még jobban meggyengíti őket.
Nekem is ilyen hülyén nőttek és letörtek de elkezdtem használni körömerősítőt és jobb lett. Most erősek , lereszelem őket formára (vágni nem is szoktam) lakkozom , ápolom odafigyelek rá :))
13/13 anonim válasza:
Kipróbálhatnád a japán manikűrt is, az körömerősítő, és szépen lereszelik a körmeid, egyformára :) Majd linkelj képet, hogy milyen lett :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!