Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves lánynak elmegy ez a...

14 éves lánynak elmegy ez a műköröm?

Figyelt kérdés
[link] ez nagyon elnyerte a tetszésemet, mert semmi csicsa csak egy natúr francia díszítés :) nagyon csúnya körmeim vannak... az egyik négyzetesen nô a másik körívben a harmadik megint máshogy stb stb. és nem túl erôsek amint egy picit hosszabbak már le is törnek :/ ezért szeretnék mûkörmöt :)

2013. aug. 30. 13:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
jóó..:D 16/f
2013. aug. 30. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Simán :)
2013. aug. 30. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
jó :)
2013. aug. 30. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, nekem 14,5 évesen volt először és utoljára műkörmöm:D De nekem azért, mert anyum akkor tanulta ezt a szakmát, és kellettem modellnek.:D
2013. aug. 30. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Szép!
2013. aug. 30. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
igen, főleg ha nem szépek a körmeid. A kéz fontos, mindig szem előtt van, önbizalmad is több lesz egy igényes körömmel.
2013. aug. 30. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges. Nem azért, mert csúnya, vagy extra, semmi gond nincs azzal, amit linkeltél, de nem hiszem, hogy tesiórán pl praktikus lenne.

A körömformás részt meg nem értem... hát reszeld egyformára. A körömágyad formáján pedig annyira nem lehet variálni.

Én a helyedben mielőtt műkörmöket tetetnék, elkezdenék egy vitaminkúrát, vennék egy körömerősítő lakkot, és elmennék manikűrre, megcsináltatni a saját körmeimet.

De te tudod, ha ez minden vágyad, és a szüleidnek van erre felesleges pénze, akkor nyugodtan, szerintem ezt úgyis nektek kell eldönteni. :D

2013. aug. 30. 14:49
 8/13 Doruss ***** válasza:
Szerintem igen, de mondjuk nem ajánlanám, mert félő, hogy az igazi körmöd még csúnyább lesz alatta. Nem tudod egyforma alakúra lereszelni őket? Akkor sem, ha megnöveszted?
2013. aug. 30. 16:53
 9/13 A kérdező kommentje:
nem tudm megnöveszteni ôket. letörnek.
2013. aug. 30. 17:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem simán belefér.

Nekem is ilyen lett csináltatva tavaly nyáron (én is 14 voltam). Abból az okból kifolyólag ,hogy egy tetszett, kettő körömrágós voltam, de nagyon ... és nem tudtam fogni se úgy lerágtam a körmeimet, nem csak fájt, de még ronda is volt.

Szerintem sokkal esztétikusabb,ápoltabb hatást kelt egy olyan köröm amit linkeltél mint a lerágott.

Fél év alatt rendbe jöttek a körmeim, nem vékonyodott el, nem töredezett, semmi. Azóta is általában gél lakk van a körmömön, de már az eredeti körmeimen, mivel így sikerült leszokni a körömrágásról is.

Ha rövid meg nem szolnak érte a tanárok,meg tesiórán se akadály (szerintem)

Persze nem muszáj rágnod a körmeidet azért ,hogy műkörmöd legyen. Csak én elmeséltem , hogy számomra a műköröm majdhogynem megváltás volt :)

15/L

2013. aug. 30. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!