Sminkeljem magam vagy ne? 14/L
Figyelt kérdés
Mindig is utáltam a sminket mert csak kárt okoz. 14 vagyok az osztályomban minden lányon smink van (változó mert van akin csak spirál, de van akin alapozó vagy meg korrektor van.) Nagyon gáz ha nem akarom sminkelni magam 14 évesen? Még túl 'kicsi' vagyok ilyenekhez azt hiszem...2013. aug. 22. 16:11
11/13 anonim válasza:
Ha akarod igen.Szempillaspirál,szájfény nem feltűnő,sőt 14 évesen mehet még a BARNA szemceruza is.De ha nem akarod akkor ne.Azért mert a többiek is sminkelnek,neked nem muszáj.Ne legyél birka.
12/13 anonim válasza:
HA ne akarod, ne sminkelj. De egy jó minőségű alapozó nem teszi tönkre a bőrt, ha minden este lemossák. Sőt, ápolja is. Szóval azzal kár áltatni magad, hogy rosszat tesz a bőrnek.
13/13 anonim válasza:
Gáz, vagy nem, öljetek meg, de én 13 vagyok és korrektort használok, mert pattanásos/sebes az arcom. De ezt minden este lemosom, és csak iskolába vagy fontosabb eseményeken használok. Kövezzetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!