Sminkeljem magam?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,nem szoktam magam sminkelni,de az összes velem egykorú lányok már mind smineklik magukat?
Én is ezt tegyem vagy várjak még ezzel?
2013. júl. 23. 20:39
1/5 anonim válasza:
szia:)
velem is ugyanez a helyzet.mindenki sminkeli magát körülöttem.én néha szempillaspirált használok.te mit szeretnél használni?de ha gondolod írj privit!
13l
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne.Sokan sminkelnek velm egykorú lányok,de én nem teszem,mert a sok ,,vakolástól" az ember arcbőre tönkremegy és pár év múlva már semmi szépség,frisseség nem lesz az arcán smink nélkül.
13L
3/5 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Ha rosszul éreznéd benne magad, akkor inkább ne. De ha úgy érzed, hogy jól áll és nm "szorongnál" benne, akkor sztem igen. :))
4/5 anonim válasza:
Ha attól jobban éreznéd magad, akkor szerintem egy kis szempillaspirált, szájfényt simán. Én 15 évesen kezdtem el, és nem a kemény, vakolat stílust. Ha szépen lemosod este, minőségi terméket használsz és addig mész el, ameddig jól érzed magad, akkor szerintem oké.
5/5 Félekk... válasza:
Várj, akik ilyen korban sminkelnek azok nem normálisak. Ha nagyon akarod, akkor szempilla spirál, és szájfény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!