Hogy sminkeljem magam?
Ha szép az arcbőröd én nem ajánlanék Neked sminket. Hidd el, a normális fiúknak még mindig szerencsére a természetes külsejű lányok jönnek be.
Ha mégis sminkelni akarod magad, akkor én csak akkor ajánlom az alapozót, ha vannak olyan bőrhibáid, amik zavarnak és el akarod tüntetni. Egyébként én semmilyen szemhéjpúdert nem raknék fel, mert az nekem suliba már túl sok lenne. Maximum a szemet kihúzni(nekem jobban tetszik, ha csak felül van kihúzva). Rúzst is mellőzném, maximum ajakápoló (télen nagyon hasznos, hogy me szárítsa ki az ajkad).
Persze ez csak az én ízlésem véleményem. Ez a Te döntésed! A lényeg, hogy érzed magad jól a bőrödben! Ha pedig azért néznének ki, mert a többséggel ellenttben Te nem sminkeled magad, hidd el, akkor velük van a probléma!
Kellemes élményekkel teli gimnáziumi éveket kívánok Neked! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!