Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Taszító vagy kifejezetten...

Taszító vagy kifejezetten szép ha egy lánynak piercinge van?

Figyelt kérdés
sziasztok! úgy általánosságban érdekel a piercingről a véleményetek. Fiúk, szerintetek egy lányon izgató is lehet, vagy inkább undorító? nagy az esélye hogy meggondolom magam? köszi a válaszokat!
2008. jún. 30. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Régebben én is szerettem volna piercinget. De nem akartam elrontani az arcom mindenféle fémmel. Meg szemüveges vagyok, úgyhogy amúgy is túl sok lett volna... Így a fülemet lövettem ki. És az első után nem tudtam megállni. Most hat luk van a fülemben (3-3), de mostmár elég. Ha egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni... legalábbis mindig a fejedben lesz a gondolat, hogy jó lenne valahova még egy. Szerintem köldökbe és orrba szexy. De ha bizonytalan vagy, akkor ne csináltass, mert megbánhatod.
2008. jún. 30. 17:52
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Orrkarikám van, és nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, mert nekem tetszik. De másoknak is tetszett, szerintük jóláll... Nekem kellett a változás. Annyira ki akartam szakadni egy lelki állapotból, hogy eldöntöttem, és egy perc múlva már szúrtam is az orromat:) (+ az elég hosszú hajamat is levágattam) szóval nem kételkedtem a hirtelen döntésem helyességében...

Az a lényeg, hogy kellett valamit csinálnom, hogy tovább tudjak lépni dolgokon. Elég hatásos volt.

2008. jún. 30. 17:56
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem közönséges, ugyanúgy mintha tetoválása lenne!Véleményem szerint egy nő legyen NŐ...és ezekkel a dolgokkal olyan....na nem is tudom elmagyarázni.

Sajnálom, ha valakit megsértettem, ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM!!!

2008. jún. 30. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Én vagányabb csaj vagyok, mindig is volt piercingem, 15 éves korom óta. Most 21 vagyok, 8 hónapos fiam van, és most is van piercingem. Hozzám illik, a páromnak így tetszem. És a korábbi pasijaimnak is tetszett. Vannak fiúk, akik az ilyen lányokat kedvelik, vannak, akik nem. Én nagyon imádom a piercinget. Most az orromban van karika, meg az ínyfékemben, és talán a számban is lesz megint. Régebben így voltak: ínyfék (karika), orr (bogyó), alsó ajak (két karika), nyelv (szokásos), szemöldök (két ékszer egymás mellett vízszintesen), köldök (banánékszer). Na, nekem így jó volt.
2008. jún. 30. 22:00
 15/20 anonim válasza:
62%
én is szeretnék szemöldökbe csináltatni mer megtetszett de ezután meg kell gondolni h mit is akarunk... egyszer el akarok menni rögtön megcsinálni másodjára meg bevok roselva h nehogy elfertőzzön v vmi
2008. júl. 2. 14:51
 16/20 anonim válasza:
76%
én úgy vk vele h ami nekem teccik és jól is áll az jó. engem nem érdekel más véleménye max meghallgatom és ha jónak találom akk megfogadom..annyi... sztem gondolkozz el, képzeld el h h állna h nem -e zavarna a mozgásban v vmi...meg ha lecc piercinged akk az első az h neked tettszedjen ne másnak ha 1 pasi szeret akk elfogad ahogy vagy.
2008. júl. 2. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát én egyszer egy felragaszthatót tettem fel, teljesen olya volt mint az gazi, de kimentem az utcára és egy napot benne töltöttem. Nem volt kellemes élmény:figyelő tekinteteket éreztem magamon, és nem tudtam hogy takarjam el, ugyanis leszedni nem akartam, mivel megogadtam, hogy egy napig hordom.

Szeintem te is próbálj ki egy mágnesest vagy egy ragaszthatót, és menj vele emberek közé, ha jól érze magad vele, és utána is úgy érzed, hogy szükséged van egyre akkor nyugodtan.

2008. júl. 4. 10:01
 18/20 anonim válasza:
60%
Az a válsaz, hogy nem divat már a piercing... hát bocs, de ti azért csináltok vmit, mert az "divat"?? Nekem 12 piercingem van, többek között 3 karika a számban, 3 fültágítóm, nyelv, köldök, ínyfék stb. Az embereknek nem tetszik, mert más vagyok, mint az átlag, viszont van egy barátom, aki szeret. Más meg nem számít.
2008. júl. 6. 09:32
 19/20 anonim válasza:
szentem taszító!!! az orrba nagyon csúnya!!! a többi helyen pedig hamar begyulladhat és akár visszafordíthatatlan betegséget is okozhat.én nem ajánlanám senkinek.
2008. júl. 10. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

én lány vagyok, 21, az ajkamban van egy szolid gömb középen, és az orromban egy köves csillag. eddig 1 kivétellel minden srácnak tetszett, az az egy elég konzervativ volt ilyen téren. nekem ez a stilusom, tetszik magamon, ettől ugygondolom én nem vagyok más, vagy elfogadnak igy, vagy nem.valoszinüleg kis extrémségra vall, de vonzódom is az iylen emberekhez.

sztem a srácoknak tetszenek ezek, bár nemtudom h neked miylen fiuk jönnek be, de ha a szolidabb tipusra buksz, akkor ne cisnáltasd meg:D bár aki piercinget akar, nem lehet tul visszafogott:D a fiúk ugysem a piercinged miatt szeretnek meg v azér mert nincs,

ja és soknak nagyon tetszik a köldökben v a nyelvben, ez az amit izgatónak találnak

az egész attól függ hová teszed és miylen, a fiúk nemszeretik az eltúlzott vagy durva dolgokat!

2009. jan. 5. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!