Taszító vagy kifejezetten szép ha egy lánynak piercinge van?
Orrkarikám van, és nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, mert nekem tetszik. De másoknak is tetszett, szerintük jóláll... Nekem kellett a változás. Annyira ki akartam szakadni egy lelki állapotból, hogy eldöntöttem, és egy perc múlva már szúrtam is az orromat:) (+ az elég hosszú hajamat is levágattam) szóval nem kételkedtem a hirtelen döntésem helyességében...
Az a lényeg, hogy kellett valamit csinálnom, hogy tovább tudjak lépni dolgokon. Elég hatásos volt.
Szerintem közönséges, ugyanúgy mintha tetoválása lenne!Véleményem szerint egy nő legyen NŐ...és ezekkel a dolgokkal olyan....na nem is tudom elmagyarázni.
Sajnálom, ha valakit megsértettem, ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM!!!
Hát én egyszer egy felragaszthatót tettem fel, teljesen olya volt mint az gazi, de kimentem az utcára és egy napot benne töltöttem. Nem volt kellemes élmény:figyelő tekinteteket éreztem magamon, és nem tudtam hogy takarjam el, ugyanis leszedni nem akartam, mivel megogadtam, hogy egy napig hordom.
Szeintem te is próbálj ki egy mágnesest vagy egy ragaszthatót, és menj vele emberek közé, ha jól érze magad vele, és utána is úgy érzed, hogy szükséged van egyre akkor nyugodtan.
én lány vagyok, 21, az ajkamban van egy szolid gömb középen, és az orromban egy köves csillag. eddig 1 kivétellel minden srácnak tetszett, az az egy elég konzervativ volt ilyen téren. nekem ez a stilusom, tetszik magamon, ettől ugygondolom én nem vagyok más, vagy elfogadnak igy, vagy nem.valoszinüleg kis extrémségra vall, de vonzódom is az iylen emberekhez.
sztem a srácoknak tetszenek ezek, bár nemtudom h neked miylen fiuk jönnek be, de ha a szolidabb tipusra buksz, akkor ne cisnáltasd meg:D bár aki piercinget akar, nem lehet tul visszafogott:D a fiúk ugysem a piercinged miatt szeretnek meg v azér mert nincs,
ja és soknak nagyon tetszik a köldökben v a nyelvben, ez az amit izgatónak találnak
az egész attól függ hová teszed és miylen, a fiúk nemszeretik az eltúlzott vagy durva dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!