Más is befürdött már a Lora termékektől?
Figyelt kérdés
Sürgősen kellett szemceruza,spirál,tus.Nem volt nálam sok pénz,a legolcsóbbat vettem.A ceruza majdnem kibökte a szememet,a spirál darabos volt,alig tudtam felkenni,a tus meg...felkentem jött is le.Nem száradt meg.Utána néztem krémmánián és a többség azt írja hogy szar.Egyik ismerősöm évek óta használja,semmi baja,neki bevált.Csak nekem nem?Tapasztalatok?2013. aug. 18. 10:05
1/7 anonim válasza:
Én a körömlakkját utálom, a rúzsa bevált.
2/7 anonim válasza:
Én elvből nem veszek ilyen kínai vackokat, ki tudja mit raknak bele, mert nagy valószínűséggel nem véletlen annyira olcsó. Körömlakk még oké, de ami jobban a bőrömmel érintkezik, olyat nem kennék magamra ilyen márkától.
3/7 A kérdező kommentje:
Alapból én sem,mindig az olcsóbb drogériás cuccokat veszem meg(essence,lovely,nyc)mert,200 forinttal drágább,de legalább annyira nem káros.
2013. aug. 18. 16:48
4/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy, hol vetted?
5/7 A kérdező kommentje:
A Lorát?Goods Marketben.
2013. aug. 20. 11:27
7/7 A kérdező kommentje:
Szívesen;)
2013. aug. 21. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!