Mi a véleményetek a Lora szemhéjfestékekről?
Figyelt kérdés
Vettek már? És milyen a minősége? Előre is köszi nektek...2013. febr. 20. 19:32
1/6 anonim válasza:
Hát mivel kb 300 Ft, nem sok jóra lehet számítani. Az összes Lora termék olyan szinten gagyi, hogy büntetni kéne a gyártóit mondjuk kézlevágással :D
2/6 anonim válasza:
Nekem tetszenek, jól pigmentáltak és tartósak.
3/6 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy jóindulatú tanácsot, ne használj ilyen kínai vackokat. Olyan anyagokat is rakhatnak bele, amit az EU-ban rég betiltottak.
4/6 anonim válasza:
Nekem egy 18-as palettám van, de az nagyon jó! Minden szín nagyon pigmentált és tartós. 650 ért vettem, szóval meg is érte. A krémmánián néztem az összetevőit és össze is hasonlítottam drágábbakkal, de egyáltalán nem rosszabb az összetevője, mint egy drágábbnak. Ennyi erővel az essence is lehetne káros ha az árát nézzük.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat. szerintem megpróbálkozok egyel én is! várom még a további válaszokat :)
2013. febr. 21. 18:50
6/6 anonim válasza:
Az első kommentelővel nagyon nem értek 1et. Mert nekem nem ez a véleményem! Mert a Lora sminktermékek nekem és a két barátnőmnek is jól beváltak, a körömlakkok is, sminkek terén a rúzs, szempillaspirál, szemhéjpúder, szájfény; de a tus meg a szemceruza egy marék sza...... szerintem is. Ugyanis a szemhéjtus ecsetje szétmegy már 1 hét alatt, és emellé 650 Ft, amúgymeg tartós az állaga, ha akarnám, se tudnám leizzadni v lesírni, mert vízálló.
a ceruza meg lefolyik, csak akk nem, ha 3-4 rétegbe lepúderozom...... De eme 2 terméket leszámítva a többiből mind jó.
23/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!