Szerintetek melyik áll jobban egy fiúnak? Karika v. pont (köves) fülbevaló? 17f
Figyelt kérdés
A korotokat is írjátok. A báttyám azt monta , hogy csak a homik hordanak pont fülbevalót. Én nem vagyok az és pont fb. van.2013. aug. 13. 18:17
4/12 anonim válasza:
Jesszus, fiúnak egyik se!! Nagyon gáz, hogy fiú létedre fülbevalót akarsz hordani, ez elűzi a normális lányokat
7/12 A kérdező kommentje:
Most tényleg homis vagy mi? (Én nem vagyok páva. Csak megjedzem) Akkor minek a pontfülbevalós, mustár nadrágos taréj k***ák után szaladgáltok.
2013. aug. 13. 19:47
8/12 anonim válasza:
Szerintem igaza van a testvérednek. Nagyon b*zis tud lenni.. és illúzióromboló. Nekem nem tetszik, ha egy fiúnak fülbevalója van.
De ha végképp el akarod rontani a megjelenésedet, akkor inkább a pontfülbevalót.. egy semleges színû kôvel.
16/L
9/12 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de kimondottan taszít egy fiún a fülbevaló. Bár mustárnadrág akár jöhet,de fülbevaló meg páwafrizkó ne :D
10/12 anonim válasza:
Szerintem egy karikafülbevaló jól tud kinézni, ha olyan a stílusod is hozzá, de a köves nagyon visszataszító számomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!