Porcba fülbevaló, akkupunktúrás pont?
17 vagyok, szeretnék a fülporcba tenni egy pont fülbevalót. A fülcimpában már van egy egészen kiskorom óta.
Kinek mi a véleménye, tapasztalata? Pont ma mondta egy ismerősöm, hogy a kozmetikus nem csinálta meg neki, meg egy piercinges hapsi se akarta elvállalni, nehogy eltaláljon 1 akkupunktúrás pontot.
Nem értem h 1 piercer mit lovagol azon h eltalál 1 pontot. Nálam amikor bementem a sráchoz h porcot szeretnék tágítani 1et konzultáltunk és másnap kezdtük is. 1 szó nem esett arról h bajom lehet később.
Ez csak az ezoterikus emberek rizsája. nyugodtan csináltasd meg nem fogsz lebénulni nem lesz vese elégtelenséged cisztád mi egyéb hülyeség.
Rádbízom kinek hiszel.
18/F
Kedves 18F, biztos még nem láttál éjjeliőrt nappal meghalni!
Igaza van a kozmetikusnak. Azért jó, ha érdeklődsz egy akkupuntúra szakembernél.
Én csináltattam porcba fülbevalót, és semmi bajom nem lett tőle... sokaknak van a porcban fülbevalójuk és még nem haltak bele, szerintem ne aggódj!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!