Hogy működik ez a fülbelövés/füllyukasztás?
14 éves lány vagyok de még nem volt fülbevalóm és már gondolkozom rajta, hogy esetleg kellene :)
Teljesen hülye vagyok a témában..Tehát az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerül?mennyi idő?fülbevalót nekem kell vinni?(láttam egy helyen ahol ők lövik be)meddig kell bent legyen az amit ők lőnek be?(az ilyen kicsi köves)fáj?
Tehát mindent szeretnék tudni erről, köszönöm előre a válaszokat!:)
és elnézést kérek a tudatlanságomért és a fogalmazásért...
köszi a választ :) és hogy lehet kiszedni? ilyen csavaros vagy milyen? és utána berakhatok akármilyet? szerinted melyik fajta a legjobb a beakasztós vagy melyik?
Bocsi a sok hülye kérdésért :$
az ára változó általában 1500-3000Ft lővés kb 1 pillanat(ha erre gondoltál) nem kell fülit vinned, kb. 1 hónap után kiveheted. NEM fáj.
fognak egy filcet bejelölnek egy pontot, megkérdezik hogy megfelel-e, belerakja a fülit a pisztolyba belővi és elkéri az árát kb 5-10perc az egész (új fülbevaló tulajdonos xd :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!