Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A sminkeléshez minden kencefic...

A sminkeléshez minden kenceficét meg kell vásárolni? 20/l

Figyelt kérdés
Nem szoktam kikenni magamat, azonban mostanában elég gyakran mozdulok ki és úgy érzem érdemes lenne az "ocsmány" képemet valamivel feljavítani. Azonban, amikor az interneten mászkálok, hogy segédanyagokat találjak, akkor mindig ilyen hosszadalmas, minden trutymót magukra kenő leányokkal találkozom. Na de nekem se pénzem, se időm, főleg kedvem nincs ilyesmikkel foglalkozni, ráadásul nem akarom a bőrömet fojtogatni mindenféle alapozóval. Eddig csak szájfényt meg szemhéjpúdert használtam, néha szemceruzát. Most komolyan, hogy normálisan nézzek ki, kellenek ezek a kozmetikumok, mint szempillaspirál meg alapozó, meg spéci eszközök?

2013. aug. 6. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt honnan veszed?

A lányoknak megvan rá a lehetőségük, hogy elfedjék ezeket, ha elakarják, anélkül, hogy bárki is azt gondolná, a saját neméhez vonzódik.

Nem az önutálatról szól a dolog.

Feltettél egy kérdést, kaptál rá normális válaszokat és most ingerülten makacskodsz. Ha nem akarsz sminkelni, nem kell, de ne csinálj már úgy, mintha ellened fordult volna a világ amiatt, mert kitalálták a dekorkozmetikumokat...

2013. aug. 7. 13:15
 12/13 A kérdező kommentje:
És ezt nagyon szépen is köszönöm, de persze hogy makacskodom, mikor ennyibe kerül, hogy valaki jól érezze magát a bőrében...
2013. aug. 7. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Figyeld az akciókat a drogériákban, úgy ki lehet fogni jó minőségű dolgokat olcsón.

Ha valamit meglátsz, ami le van értékelve, akkor meg keress rá kremmania.hu-n, olvasd el róla a véleményeket, és akkor nagyjából biztos lehetsz abban, hogy pénzkidobás lesz-e vagy sem.

2013. aug. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!