Szerintetek merjem? Többi lent

Sőt az ajak és nyelv piercingtől a fogíny is meggyengülhet, és előbb utóbb fog hulláshoz és deformációhoz vezet...Sőt el is fertőződhet, és van olyan fertőződés, amit csak műtéttel lehet helyre hozni...sőt ki is téphetik (mint bármilyen más testékszert)...
Most nem ijesztgetni akarlak, de az embernek tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hátulütői lehetnek az ilyen dolgoknak...
Én például mielőtt beszúrattam az industrialt végig néztem vagy 10 olyan videót, amin az elfertőződött piercing volt ott, sőt képeket is találtam, és lélekben készítettem magam, hogy akár ez is lehet belőle...(persze ha időben kiveszi az ember akkor műtét nélkül is helyre lehet hozni, néztem ilyen videót is)
Egyébként attól, hogy bármi baja lehet még nem feltétlenül lesz...vagyis az ajak leszakadása és az elfertőződés nagy valószínűséggel és kellő odafigyeléssel nem fog bekövetkezni, a bénulás viszont sajnos csak a pierceren múlik...Ha rosszul szúrja, máris kész a gond, vagy ha rossz helyre...
Összegezve: szerintem csináltasd meg, de olyan emberrel, akiről jókat hallottál, és úgy nem lesz gond, és valószínűleg csak így akartak lebeszélni, hogy ijesztgettek téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!