14-16 LÁNYOK! Milyen táskával jártok suliba?
Egyik ismerősömnek háti táskája volt, és mivel a táska hátrahúzta,ezért a tartása, járása is nagyon rossz lett.
Szóval aki hajlamos rá, az igazából mindegy milyen táskát hord. Az oldaltáskát, pedig tudod cserélgetni , hogy egyszer egyik , egyszer másik oldalon. Viszont az tény , hogy a háti, sokak kényelmesebb.
nekem ilyen van: [link]
(Azért szeretem , mert lehet vállon, karon, valamint oldaltáskaként is hordani. Meg mivel én nőiesebben öltözködöm, ezért ahhoz nem mutat túl jól a hátizsák.)
Egyébként megy a HÁTIZSÁK EGYÁLTALÁN NEM CIKI, nyugodtan hordhatod! :)
15/L
Nekem hátizsákom van. Kb mindenkinek az osztályban.
Főleg,hogy úgy pakolok,hogy hétfőn berakok néhány dolgot és abból élek egész héten esetleg egy-két könyvet,füzetet kicserélek. Nomeg tesicuccot is abban szoktam vinni.
Puma a táska.
16l :)
nekem 9ben volt hátizsákom és 10re váltottam az adidas oldaltáskára.nekem az oldaltáska jött be mert az nem húzta úgy hátra a vállamat.
meg én mindig váltogatom végülis.ha sok cucc van akkor hátizsák,de ha kevés vagy éppen hogy öltözködöm akkor oldaltasi:)
A hátizsák NEM ciki!!!
Nekem nem volt kényelmes mert hátrahúzott...
Amikor gimibe mentem kaptunk szekrényt, és mivel a délutáni különóráim később kezdődtek mint ahogy a sulinak vége lett, utána az iskolai könyvtárba megírtam a házit és a könyveimet a szekrénybe tettem.
Ezért nekem ilyen táskám van (elegánsan öltözöm)
(Barna színben)
És van egy fekete h&m-es váll- (vagy oldal-) táskám
De ha sok cuccot lenne (nem egy könyv 2 füzet) akkor hátizsákot választanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!