Lányok! Milyen táskával jártok suliba?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha képet is linkelnétek:)2011. szept. 11. 19:45
1/14 anonim válasza:
én egy nagy fekete válltáskával :)
17/l
2/14 anonim válasza:
Szürke hátizsákkal, kényelmesebb mint a válltáska. :) 15/L
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
17 L vagyok itt a playboy-os,bocsi : [link]
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Van egy budmil hátizsákom, ilyesmi mint ez, csak a két rész előtt van még egy kisebb, oda szoktam tenni az apróságokat (zsepi, kulcs, igazolványok, pénztárca, füles stb.) És egyébként nekem kék színű.
Van egy budmil oldaltáskám, olyasmi mint ez, csak nagyobb és barna-narancs színű.
Van egy filás edzőtáskám is:
Meg van két válltáskám, egy piros és egy zöld. Ezek olyanok, hogy van egy nagy része és oda ömlesztek mindent. Pont beférnek az A4-es füzetek.
Ezeket váltogatom, attól függően, hogy mennyi cuccot kell vinnem. Leggyakrabban a budmil hátizsákot és valamelyik válltáskát hordom.
16/L
8/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
ez a kérdésem, továbbra is ilyen van, mnindig ezt hordom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!