Szerintetek mehetek fila táskával suliba?
ha a teszkósra gondolsz,akkor az már annyira tömegcucc lett,hogy nem is váltottam be apontjaimat...
pedig tetszett
de egyébként maga az oldaltáskával nincs gond,csak a gerincednek nem tesz jót
Ilyen oldaltáskát én is vettem még a nyár elején. Akkor tetszett. De kb 3-szor volt rajtam, mert azóta boldog-boldogtalan ilyenben jár és emiatt cikinek érzem. Múltkor még a csöveseken is ilyet láttam guberálás közben.
Szóval az én táskám a szekrény mélyén pihen. Majd talán pár év múlva előveszem, mikor már nem lesz mindenkinek ilyenje.
Ne izgulj, nyugodtan mehetsz, nem ciki. :)
Egyébként is kit érdekel más véleménye? Butaság csak azért nem hordani egy olyan táskát, ami tetszik, mert mondjuk másnak is van.
Elárulok egy "titkot" nagyon kevés olyan dolog van, amiből csak egy létezik a Földön. Úgyhogy mégha pl.: a világ másik oldalán vettél is egy táskát, akkor is szembetalálkozhatsz vele az utcán. Tehát ennyire erővel ne hordjuk semmit, mert másnak is van!? Ugyan már! Ostobaság!
Persze, ha csak kettő darab lenne belőle, engem sem zavarna. Sőt, ha mondjuk hetente egyszer látnék valakit ilyennel, még az sem.
De az, hogy már ha csak elmegyek a buszmegállóig (kb 150-200m), már hárman jönnek velem szembe ilyennel meg még tényleg a hajléktalanok is ilyet cipelnek, az már egy kicsit zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!