Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hova mehetek be táskával a...

Hova mehetek be táskával a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Kicsi még a dög, csak addig hordoznám, amíg nem lehet sétáltatni. Westend (benne boltok), tesco, kisebb (nem élelmiszer) üzletek? Hova mehet, hova nem?
2009. júl. 10. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Elvileg sehova, gyakorlatilag oda, ahonnan nem dobnak ki. Ez valószínáleg a gyakran cserélődő személyzet miatt nem lehet biztos akkor sem, ha valaki már járt bent így kutyával.

Inkább hagyd otthon szerintem ilyenkor, szokja csak az egyedüllétet. Később nagyobb problémák lehetnek belőle, ha folyton a nyakadon akar lógni.

2009. júl. 10. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.

Mi ezt marha egyszerűen meg tudtuk oldani, bár más a szitu. Nekem labradorom van, és még anno a csibészeléshez a kutyasuliban rendeltem neki egy speckó tuti hámot, olyan szánhúzósat, és piros-fekete színben ráadásul, és teljesen úgy néz ki, mint a mentőkutyhám, sőt még fogóka is van a hátán. Így a nagyobb bevásárlóközpntokban simán eladom magunkat látássérültnek és segítő kutyájának, a kisebb üzletekről ne is beszéljünk. Már két éves a szentem, és sosem kaptak még el. Sőt, többször a biztonsági őr még az ajtót is kinyitotta nekünk(mármint hogy ne kelljen körbesétálnunk az egészen), hanem a recepció melletti kis ajtón betessékelt. Eddig egyszer kérték az igazolványt, akkor azt mondtam, hogy bocsika de otthon van, és gyorsan bemutattam pár egyszerű trükköt (marad, távolból fekszik és ül, hozzám, igazodj, lábhoz), és teljesen el volt ájulva, szóval oda is bemehettünk.

Egyébként szerintem ha táskában van a kutyus, nem nagyon tűnik majd föl senkinek. Nyugodtan vidd be, maximum szólnak, mást úgysem csinának.

Üdv

2009. júl. 10. 23:59
 3/9 A kérdező kommentje:
nem lóg folyton rajtam a kutya, sokat hagyom most is egyedül. De magammal kell vinnem vmikor, pl orvos, vagy ha több időt vagyok valahol. És Dolgaimat is intézem, ezért kell előtte ide-oda bemennem.
2009. júl. 11. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

1. nem dög.

2. azt írtad, kicsi még. Mennyi idős? Meg van már egyáltalán az összes oltása? (Ebből a mondatból merészeltem arra következtetni, hogy kölyök. Amennyiben igen, a kölyök oltási program végéig nem viheted ki az utcára.)

2009. júl. 14. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem vihetném ki vagy 4 hónapos koráig, ugyanis csúszott kicsit a program. Azért dög, mert "dög"--> aranyosan, nem pedig (nem is tudom hogy gondolhatsz ilyenre) tetem.

Kutyatáskában semmit nem kaphat el! Nem volt olyan kérdésem amire a te válaszod lenne a megfelelő, jó lenne, ha olyan válaszolna, aki tapasztalatból tudja, hogy hova lehet bevinni. Köszönöm!

2009. júl. 15. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindenhova bemegyek vele... kivétel a strand meg az olyan helyek,ahol egyedül van,miközben én jól szórakozok... mert az neki se jó... de amúgy mindenhova beviszem,törvény ide vagy oda,a "táskája" úgy is hasonlít egy kamera táskára,úgyhogy még tárt karokkal várnak... Eddig sehol se vették észre,pedig már 2 éve cipelem mindenhova,és mikor kijövök,megúszva mindent,akkor mondom halkan magamban,h kapjátok be a törvényeteket,a részeg embert bezzeg szívesen beengeditek,aztán telehány mindent... :D Szóval én könnyen megoldom :P
2009. júl. 15. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Örülök, hogy jók a tapasztalataid!
2009. júl. 15. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Yorkim van én 1x bevittem őt a Plusba, pont akkor jöttünk a dokitól és rám szólt a párom telefonon, hogy vegyek tejet. Hát be kellett mennem, nem hagyom kint a 3 hónapos kutyámat... Amúgy is táskában volt. Nekem a pénztáros szólt, hogy nagyon szép a kiskutya, de legközelebb ne hozzam be, mert ez egy élelmiszerbolt és tiltják az egészségügyi szabályok. Hát mondtam, hogy elnézést, de sajnos be kellett hogy hozzam, legközelebb majd akkor nem hozom be. Ennyi volt. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem nagyon engedik be sehová őket. Hiába hogy picik meg hogy tatyóban vannak... 1x távolsági buszon nem engedett fel vele a sofőr, mondván nincs rajta szájkosár így nem szállítja. Mondom ember ha veszek egy szájkosarat abba az egész kutya belefér, most nem mindegy hogy a szájkosárban van vagy egy táskában??? Azt mondta akkor kössem össze a cipő fűzömmel a száját, nehogy megharapjon valakit... Mondom köszi, de inkább mégsem utazok.

2009. júl. 15. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem semmi, h mennyire túlzásokba tudnak esni az emberek!
2009. júl. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!