Túl fiatal vagyok a műkörömhöz?
Sziasztok!
Szerintetek 13-14 évesen gáz a műköröm?
Több embert is megkérdeztem már és azt mondták, hogy nem... meg, hogy "18-19-nek nézek ki" és, hogy senki nem szólna meg érte..
De mondjuk mivan az iskolában?
Az osztálytársaimnak is volt már.. némelyiknek eléggé extravagáns.. És nem szóltak be nekik..
Nem szeretnék karmokat... Csak ízléses, nem túl hosszú, de szép körmöket.
Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre az eddig hallottak alapján úgy vélem, hogy való igaz, túl fiatal vagyok a műkörömhöz.
De egy szolid géllak azért belefér nem?
Csakmert egyszerűen ocsmányak a körmeim, mert 9 éve mazsizok és a bot szétvágta az egészet.. :/
És azt mondták, hogy ha nem hagyom túl hosszúra a géllakos körmöt akkor az szinte olyan, mint a beton..
Szerintem egy próbát megér..
És kitérve a "foglalkoztat a külsőm, pedig 13 vagyok" témára...
Igen.. A világ egy fostenger.. és az emberek tették azzá.
Ez a köröm dolog nyilván hiúságból ered, hogy ennyire zavar.. De hát mégiscsak ápoltabb és igényesebb külsőt adományoz...
És mivel már ezt is megkaptam.. Elmondom, hogy ezt nem azért teszem, mert "Unatkozom" vagy, mert "boldogtalannak érzem magam a hiúságból adódóan"..
Nem.
Egyébként nem is értem, hogy miért kaptam ezt a boldogság témát..
Semmi köze a külsőhöz.
Persze.. Az önelfogadás az egyik legfontosabb érték...
De valójában.. igazi boldogságot.. csak a lélekszabadság, az adás, és mások nem bántása adhat.. Csak ezt még az emberek 99.99% -a nem képes felfogni...
Na de mindegy..
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon értelmes (kis)lány vagy!! :)
első válaszoló vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!