hát ha ilyen nagy fekete kontúros szem akkor igen
a többi nem
Gondolom a fekete kontúrral való "szemnagyítós" sminkre gondolsz. :)
Nekem nagyon tetszik, amikor nincs ez a kánikula, általában ezt a fajta sminkelést alkamazom, persze műszempilla nélkül. Tényleg elég nagynak tűnik tőle a szemem, imádom!
Sokkal egyszerűbb, mint amilyennek elsőre látszik, persze egy kis gyakorlás kell hozzá. :)
A youtube-on nagyon sok videó van, ahol megnézheted hogyan csinálják; ha rákeresel pl. arra, hogy "big eye makeup", "gyaru makeup" vagy "dolly eye makeup", biztos találsz olyat, amelyik neked tetszik.
Én annyit tapasztaltam ki vele, hogy a legtöbb videóban borzasztó sok réteget tesznek egymásra: két három rétegnyi szemhéjpúdert, szemceruzát és a végén a szemhéjtust. Én legtöbbször csak egy halvány árnyalatú szemhéjpúdert, egy kevés fekete szemceruzát és szemhéjtust használok; nekem így is elég, és még a hétköznapokra is elmegy, nem olyan feltűnő. :) Persze mindenki úgy festi meg, ahogyan neki tetszik.
Remélem tudtam segíteni! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!