Smink tippet addnátok?
Zöldes-barnás a szemem, de inkább zöld. Sötétbarna a hajam és fehér a bőrszínem. Milyen szemfesték állna jól? Próbáltam már a fehéret, zöldet, lilát és hát mindegyik jól állt, de nem tudom, hogy melyik a legjobb a szemem színéhez:S
Milyen színt szoktatok használni?
Kösziii:)
És a fehér? Eddig úgy tudtam, hogy a fekete ceruza kiemeli:O
Akkor milyen ceruza emeli ki?
Ám köszi a választ:D
A földszínek mellett bátran használhatják a zöld szeműek a sötétebb barnás színek is, vibráló lesz tőle a tekintet. Jó választás még a lila, arany, smaragdzöld, kheki, grafit szürke és persze az elmaradhatatlan fekete.
Zöld szemű lévén szeretem, amikor grafit szürkével és feketével van kifestve a szemem, ez nagyon elegáns, alkalmi, megfelelő ruhával kissé decens. A smaragdzöld, lila találkozását fekete mélyítéssel egyszerűen tökéletesnek érzem. Tündöklő lesz tőle a szemszínem, a fáradtságnak pedig egy szempillantás alatt lőttek. Zöldes árnyalatok a szemhéjamra, alulra pedig a lilás színek - nekem így tetszik a legjobban. Bármilyen furcsa, bártan lehet zöld szeműeknek zöldet használni, például a kheki a smaragdzölddel és feketével kombinálva istenien mutat. Nagy kedvencem még a mályva és a barna találkozása, ha valamitől, akkor ettől igazán vibráló a szemem. Egy kis fekete a szempillatőbe és bármilyen alkalomra megállja a helyét ez a smink.
am innen szedtem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!