Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » I-Divine (sleek) palettával...

I-Divine (sleek) palettával kapcsolatban valaki adna tippet? Nem tudom melyiket válasszam.

Figyelt kérdés

Szeretnék egy ilyen palettát, de tetszik a Curacao, Monaco, illetve az Oh so special is, bár az most nincs készleten.

Felmerült még az Original is, de nem tudok dönteni, van aki ezek közül vmelyiket használja? Mennyire lehet kihasználni?

2011. aug. 14. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt válaszd, amiből biztosan minden színt ki tudnál használni, ami jobban kombinálható.

Én a helyedben a Monaco-t venném meg, mert a Curacoban elég élénkek a színek egy napközbeni sminkhez, az Oh so special pedig elég natúr színekből van összerakva. Persze ezt is lehet kombinálni (talán a legjobban is!), de én kicsit színtelennek találom.

2011. aug. 14. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ezek vannak meg, mert ezeket tudom a legjobban kihasználni: Bad Girl (alap a füstös szem miatt), Storm (szintén alap a gyönyörű barnás, arany színei miatt), AU Naturel (szintén kötelező a matt natúr színei miatt :-) és az Oh So Special (mert tényleg speciálisan mindenkinek jól ál és pirosítónak is kihasználható).

Ezután kell elgondolkozni szerintem, hogy melyik színes paletta legyen. Én a Monaco-t választanám, elképesztő az arcpírje is egyébként. Hihetetlen mennyire élénk és hogy mennyire építhető, ezért nem kell félni tőle.

2011. nov. 17. 01:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A Storm és a Bad Girl kötelező, bár az Original is nagyon alap. Az AU matt, így az sem kihagyható. Hu, jó kérdés :-) Egyszerűen abból nem elég egy! De komolyan. Akkor vegyél Coastal Scents palettát, abba 88 szín van. Vagyis olyan palettájuk is van.
2011. dec. 31. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Az Au, a Bad Girl és az Oh So szerintem a legjobb, de a Storm is és a Sunset is szuper. Na most marhára segítettem :-) Szerintem az összes nagyon jó!
2012. máj. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!