Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kivettem a fülporcomból a...

Kivettem a fülporcomból a fülbevalót, elkezdett vérezni egy kicsit és hátul lett egy pukli a helyén. Baj?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 13:54
 1/3 anonim válasza:
A pukli hátul az a porc, attól ne ijedj meg, normális h ott van, máskülönben nem tudnád berakni a fülbevalót. Ha vérzik az sem baj, nekem is szokott néha, de mindenképp rakd vissza a fülbevalót, mert a bőr nagyon gyorsan be fog forrni.
2013. júl. 19. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem gáz, kend be gyógyszertári alkohollal/betadinnal/jóddal, és nem lesz semmi para (ha nem tudod, az se gáz, tartsd tisztán, lehet, kicsit viszketni fog). Gondolom, megbántottad a bőrödet, amikor kivetted a fülit vagy nem gyógyult még be, és úgy szedted ki (ebben az esetben be fog nőni a lyuk). A pukli nem fog elmúlni, de a legtöbb ékszernél szokott ilyen kis pukli nőni, nincs vele semmi dolgod.
2013. júl. 19. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam köszi :) a fülbevalót visszatettem.
2013. júl. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!