Orrpiercingem van kb egy hónapja, begyulladt és gennyedzik meg pukli van körülötte, ezmiez?
Ilyen pukli van körülötte, kivettem és láttam benne a gennyet ilyen gennycsomót. Nem tudtam kiszedni a gennygombócot, kivettem a pc-t, lefertőtlenítettem, és visszatettem. Ha fertőtlenítem rendszeresen az orrom nem lesz baja?
Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek!
szerintem ha ünnepek után se múlik el menj vissza oda ahol csináltattad.
addig is meg szedd ki a pc-t és fertőtlenítsd minden nap.
szerintem ink szedd ki és max. újra löveted minthogy teljesen begyulladjon.
Ez nagyon rosszul hangzik... Ha kiveszed a piercinget nem tudod kinyomni azt a gennyet? Nekem is van az orromba pc, néha érzem, hogy fáj (be van gyulladva) és akkor naponta többször alkoholos fülpiszkálóval megtisztogatom a lyukat, úgy hogy bent van a pc is. De legyen jó alkoholos a fülpiszka, hogy follyon bele a lyukba:) Nekem ez bevált.
Boldog karácsonyt!
ne szedd ki folyton, mert így soha sem fog begyógyulni, ugyanis, ahogy kiszeded a pc-t, úgy téped fel a már gyógyulóban levő sebet. próbáld úgy tisztítani, hogy bent van a pc (fülpiszka, vagy simán cseppents oda)
viszont a pc mozgatásáról sem feledkezz el, mert akkor benövi a pc-t.
boldog karácsonyt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!