Orrpiercingem nagyon begyulladt mit tehetek vele? Lenn
Eleinte lett egy kis gennyes pukli körülötte, mondta a csaj aki szúrta, hogy ki kell nyomkodni, és fertőtleníteni. Octaniseptem most fogyott el. Sebbenzinnel fertőtlenítem, gennyedzik a lyukacska rendesen, és fáj mert nagyon be van gyulladva. A seb a pc körül véres, varos... Mozgatom, be ne nője de ki nem veszem mert szörnyen fáj. Betadine jó erre? Esetleg más ötletek?
Köszönöm a segítséget, kivenni nem szeretném, a fülbevalóimmal is sokat szenvedtem de nem ennyire... Ugye nem tud az egész orrom begyulladni esetleg elfertőződni..?
Jól hangzik, köszönöm :)
Egyéb ötlet/tapasztalat?
Nem fog lerohadni az orrod, nyugi. :D :)
Szúrták vagy lőtték? Mert ha szúrták, akkor ne mozgasd, mert csak jobban begyullad. Jó a sós vizes borogatás, de szerintem a kamillás jobb, mert az gyulladáscsökkentő. Én is azt használtam. Amúgy jó a Betadine, csak ha utcára mész, akkor töröld le, mert elég vicces, ha barnás orral rohangálsz. És még egyszer leírom, hogy ne mozgasd, hidd el, nem fog benőni. ( feltéve ha nem lőtték. )
Figyelj arra, hogy mindig tiszta kézzel nyúlj hozzá, és napi szinten 3x-4x kamillázd és Betadine-ozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!