Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Begyulladt az orrpiercingem?

Begyulladt az orrpiercingem?

Figyelt kérdés
2 hónapja szúrattam át az orromat. Akkor nem is volt semmi baj, de nemrégen valami hólyagocskaszerű akármi nőtt a piercing mellé, és addig piszkáltam, míg kifakadt. Besebesedett, majd leesett a seb magától. Egy hétig nagyon szép volt, de most megint kijött a hólyagocska. Orvosi fém van benne, nem tudom mi lehet a baj. Mit tegyek, vagy mit ne tegyek, hogy minél hamarabb múljon el? Kérlek, ne mondjátok, hogy ki kell vegyem, mert amit szenvedtem, míg átszúrták pic sa ehhez képest. Mert ez igazából nem fáj, csak azért nem egy szép látvány, és zavaró.
2009. júl. 15. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
ugyanez volt nekem is utoljára, és nekem is kijött egy olyan hólyagféle mellette. valszeg a pierc nem volt ezüst... és attól befertőzött. és kiszedtem, kifertőtlenittem.. és azóta nem is raktam oda. pedig volt már ott kb 3x, sztem te is allergiás vagy hasonló lehetsz arra amiből van a piercing.
2009. júl. 15. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
2 eve van orrpiercingem...kb. 5-6 honap utan nekem is ilyen holyag keletkezett.Az elejen volt h kinyomtam( verzett,besebzett stb.),aztan kenegettem ,de semmi valtozas nem volt..ujra es ujra elojott...en piercinget csereltem es magatol felszivodott...kb.ez oan 2 honap lefolyasa alatt tortent.Nem tudom,hogy a piercing kicserelese miatt mult el vagy magatol is elmult volna,de a fo ,hogy eltunt:) sztem mindenkepp cserelj egy idore piercinget ,hatha az segit...nyugi el fog mulni az a kis holyag csak ido kerdese:)
2009. júl. 15. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is elején begyulladt de az istenért se akartam kiszedni, kezeletem oxycort sprayvel, és egy idő után megunta magát és nem gyulladt.
2009. júl. 15. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
annak a cuccnak a neve az,hogy vadhús. így nevezik. nekemis volt, industrialnál, köldöknél, orrnál, nemtudsz vele mit csinálni, ne piszkáld, elmúlik. még egy kis idő és nemfog többet előjönni, nyugi.
2009. júl. 16. 02:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Még az orvosi fém van benne, azt mondják, arra tuti nem vagyok allergiás. Az az oxycort spray meg arra való, hogy elősegíti a sebgyógyulást. De ez nem seb, hanem eleven még. Gennyezik is egy kicsikét. Piercinget cserélni nem merek, nehogy úgy összeforrjon a pc-re, hogy a göböt (amit bedugsz) ne tudjam majd áthúzni rajta, én sem akarom kivenni:( a szívem megszakadna.
2009. júl. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!