Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piros kis pukli lett az...

Piros kis pukli lett az orrpiercingem körül. Mi lehet ez? Fáj és gennyes is talán! Vegyem ki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem vadhús!

ne foglalkozz vele,ne kenegesd, csak tartsd mindig szárazon, és tisztán! el fog múlni! nekem orromon egy hét alatt elmúlt, köldökön 1hónap,industrialomon legalább 3hónapig ottvolt.. de ha kételyeid vannak,ugorj be legközelebb a pirszingeshez és kérd ki az ő véleményét, esetleg ha ajánl vmi ecsetelőt rá mégis, akkor aztmeg használd!

2009. szept. 6. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:
megoldódott problémám tetrant vettem rá 2nap után begyógyult szépen ajánlom minden ilyen dologra!!! nagyon köszi am!:)
2009. szept. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!