Begyullad az orrpiercingem? Görcs/gumó. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
2 hete,hogy szúrattam az orr pc-met és az 1. héten nem is fájt,se semmi,csak amikor forgattam meg kenegettem(betadinnel) kicsit érzékeny vt,de semmi több. A 2. héten minden nap kiszedegettem 1x,hogy be ne forrjon(ismerősöm azt mondta,h ki kell,h ne nőljön be). Egyik reggel alig akart kijönni és nagyon fájt,olyan vt mintha beragadt vna... Mikor kivettem és vissza akartam rakni éreztem,hogy van benne 1 görcs/gumó. Bekentem,estére kicsit lejjebb ment,de másnapra megint "visszajött". Már vagy 4 napja így van és nem tudom,hogy mit csináljak vele.Talán az a baj,hogy kiszedegetem? Vagy begyulladt? De félek,hogy ha nem szedem ki minden nap,akk egyszer csak benő kicsit és nem jön ki. Segítsetek pls.2011. máj. 28. 18:32
1/5 anonim válasza:
az a gumó az fehér, mert nekem is volt már ilyen, ki szoktam szúrni óvatosan tűvel, ki nyomom belőle a gennyt és le kenem arc szesszel. és meg gyógyul pár nap alat.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj,h nem látom a színét,h fehér-e vagy sem...
de lehet,h nekem is valami olyasmi,mert olyan mintha gennyes lenne kicsit...
2011. máj. 28. 20:31
3/5 anonim válasza:
"A 2. héten minden nap kiszedegettem 1x,hogy be ne forrjon"
Hibát követtél el a kiszedegetéssel, elég lett volna forgatni.
Ami pedig kijött az vadhús ez akkor fordul elő mikor piszkálva van a seb és felsértik, hiába fertőtleníted mellette ugyanúgy kijön
18/F
4/5 A kérdező kommentje:
És ezzel mit csináljak??:/ Hogy múlhatna el?
De most,hogy kenegetem Betadinnel,egy kicsikét megy lejjebb.
2011. máj. 29. 09:18
5/5 anonim válasza:
Nekem pötty volt benne, nem is volt semmi baja, viszont beleraktam 1 karikát és begyulladt, meg gumó lett ott...1-2 napig szenvedtem, de nem múlt el, meg gennyedzett, aztán vissza akartam rakni a kampós pöttyömet de nem tudtam...:/ aztán vettem egy bogyós végűt, azóta semmi baja nincsen, a gumó is elmúlt 2 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!