Ha el szeretném kezdeni a tágítást hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Olvastam egy pár dolgot!
Például olyat hogy a fogpiszkáló simán nem jó csak szikszalaggal! És ha növelni akarom akkor tovább tekerem szikszalaggal?
Meg a fültisztító, tollbetét, ecset és még milyen tárgyak jók?
Ha bekenem Bepanthen kenőccsel a fülem könnyeben átmegy rajta?
És ugye mondjuk elkezdem fogpiszkálóval akkor azt le kell akkora méretre vágni hogy ne lógjon ki a fülből vagy éppen hogy csak ki tudjam venni és estére is kényelmes legyen?
BOCS A SOK KÉRDÉSÉR DE MÉG KEZDŐ VAGYOK.
Még nem kezdtem el, de hamarosan szeretném!
2013. júl. 17. 17:54
11/13 anonim válasza:
Jó, ez a négy mm fültől is függ. Én az egyik fülemet fel tudtam tolni 30-ról 34-re, aztán 38-ra gond nélkül. A másik fülemet meg csak egy mm-ként tudom tágítani. De amúgy hallottam már olyan is, hogy valaki egy egész centit tágított azt hiszem a 32-es fülén, na az már tényleg nagy hülyeség, még ha ki is volt nyúlva már rendesen.
12/13 anonim válasza:
Az, hogy tudsz szilikonnal húzni 4 mm-ert a füleden, lehetséges, de marhaság megtenni. Attól, hogy képes vagy rá, még nem teszel jót vele.
13/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm.
2013. júl. 29. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!