Most akkor mi a jó? Smink = vakolat, nincs smink = igénytelenség?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom azt, hogy nem kell a smink, máshol meg azt, hogy egy kis smink feldobja az arcot. Én megmondom őszintén, hogy nincsen bajom magammal smink nélkül, de jobban érzem magam vele. NEM vakolatot viszek fel, csupán egy kis alapozót - ami nem üt el az arcomtól -, korrektort, púdert és szemhéjtust. Meg szempillaspirált. Ez akkora bűn? :D Fiúk, ti mit gondoltok erről?2013. júl. 13. 12:55
1/5 anonim válasza:
istenem, ne mások mondják már meg,hogy sminkelj vagy ne , smink párti vagyok mert jó ha kiemeljük amink van de ne vidd túlzásba ez amit írtál egyáltalán nem sok mondjuk a púder alapozó csak akkor kell,ha bőrhibáid vannak pl pattanásos vagy.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan kenheted magad, ez olyan nálatok mint nálunk a borotválkozás..
Annak bűn ez aki amúgy is oda van a természet alkotta nőkért, ha szereted magad festetten akkor csináld, ne mástól függj pláne ne a gyakorikérdések, érdekes fazonjaitól :)
21/F
3/5 anonim válasza:
Az igényes és szép smink lényege hogy alig látszik és szebb tőle az arc. A fiúk ez ellen garantáltan nem fognak tiltakozni főleg hogy a barátom jobbára azt se tudja megmondani van-e rajtam smink vagy nincs.
4/5 anonim válasza:
Én egyáltalán nem sminkelek, mert nem szeretem, de nem érdekel, hogy más mit gondol.
5/5 anonim válasza:
nemrég beszólt az osztálytársam, minek kenek fel magamra vakolatot. ő előtte festettem ki magamat, barna szemhéjpúderrel, barna szemceruzával kihúztam alig láthatóan a felső pillasoromat, végül spiráloztam. aztán megkérdeztem tőle, hogy ő meg minek használ korrektor-alapozó-púder kombót, a fekete szemhéjtust, plusz a pókláb hatású műszempilláját... szerintem azok, akik ennyire ellenzik a sminket, főleg a lányok. mert csúnyák, nincsenek megelégedve magukkal, féltékenyek, hogy nekik vastagabban kell kifesteniük magukat, hogy kinézzenek valahogy (ami nem minden esetben igaz)... senki sem szereti, ha valaki szebb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!