Mit tegyek, hogy ne kenődjön el a sminkem? És mért olyan a fejemen az alapozó, mint a vakolat? :D
suliba általában csak szemceruzát, spirált és tust használok, de mindig lekenődik, vagy a szemem sarkában összegyűlik, és oylan gusztustalan.mit tegyek ellene?
a másik dolog meg ez az alapozós történet.. avonosat használok 1500 a púder is avonos.. és amikor flkenem még tök jó, de egy idő után így felpattogzik vagy nemtudom hogy illlessem. ez ellen mit lehet tenni?
kipróbáltam 2500 ft-os szemceruzát meg 500 ft-osat is.. mindnél ez volt.
hallottam olyanokat, hogy valaki hajlakkot fúj a szemére... ez ér valamit?
köszönöm:)
de a szemcerkás dologgal mit csináljak?
szia. alapozónak a loreál alapozóját tudom ajánlani, nem olcsó mulatság, de nekem nagyon bevált.
szemcerka. hord magaddal fültisztitó pálcikát, és azzal kitudod szedni a szemed sarkából az összegyűlt cuccot, kicsit nyálazd be előtte a fültisztítót. én így szoktam, mert engem is zavar ha elkenődik, és ezzel tudom korrigálni.
nekem sinergen alapozóm van, sztem olcsóbb, mint az avon, de nagyon jó és nem néz ki úgy, mint a vakolat
érdemes beszerezni 1 sminkszivacsot (nemtudom mi a rendes vene). én úgy szoktam h bevizezem a szivacsot, kinyomkodom, a kézfejemre rakok 1 csepp alapozót és onnan viszem fel az arcomra.
ha a szemhéjadat is lealapozod, akkor nem fog összegyűlni a ráncokban a smink.
és sztem érdemes pirosítót is használni, h ne nézzen ki élettelenül az arcod. de ne vidd túlzásba, mert idétlenül nézhet ki.
a szememmel én is küzködök.
na de a bör: szal nekem mivel zsiros a böröm 1 kicsit ezért elöször le hintöporozom (babáknak való "puder" néven lehet kapni) aztán felkenem az alapozot (1000 Ft-os essense) majd lepuderezem. ezután várok 1 kicsit (pl megcsinálom a hajam xD) aztán bevizezem a kezem, lerázom a vizet(de persze nedves marad), és ezzel "végigsimogatom"
az arcom. (h mindenhova kerüljön 1 kis viz). ezt meg hagyom h megszáradjon. :D remélem tudtam segiteni. 15/L
persze, köszönöm:D de ez miben segít?nem lesz ilyen mű hatása?
(majd kipróbálom)
Szia,
Én úgy alapozok, hogy az alapozót összekeverem arckrémmel, majd púder. Nekem egésznap természetes hatású marad, nem pattogzik, nincs maszk hatása, szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!