Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldök piercing helye miért...

Köldök piercing helye miért nem nő be?

Figyelt kérdés
Még 15 évesen csináltattam köldök piercinget, mert nagyon tetszett és tetszik is a mai napig, de amikor kiköltöztem a páromhoz külföldre a reptéri ellenőrzés miatt kivettem, mert minden utazás előtt besípolt és utáltam, hogy nézegetik (am se másnak csináltattam, hanem magamnak. Sose mutogattam). Szóval, lényeg a lényeg, kivettem utazás előtt és beletettem a kézi tatyómba de valahogy elveszett és el is felejtkeztem róla, csak már akkor jutott eszembe, mikor picit már összeforrt. Gondoltam, hogy hmm mindegy, akkor így hagyom, forrjon be. Na, ennek több mint egy éve és azóta semmit se forrt, ugyanúgy megmaradt, hogy középen a lyuk belsejébe kicsit be van forrva, de amúgy nem. :/ Nem értem. Szerintetek mennyi idő kell neki? Lehet inkább kilövetem újra. Amúgy 22 vagyok, lassan 23 szóval 7.5 évig volt bent a pc.
2013. júl. 12. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nekem 1 év alatt majdnem teljesen beforrt. A bőr ugyan vékony volt, mert mikor próbáltam átdugni rajta, akkor átlátszódott a fém szürke vége, de nem tudtam rajta áttolni.

Vennem kellett egy vékonyabb szárút és áterőltettem rajta.

Szóval 1-2 év alatt szerintem teljesen be kéne forrnia.

2013. júl. 12. 15:46
 2/2 A kérdező kommentje:
A közepe nekem is be van, de alil meg felül van egy pici lyuk. O.o
2013. júl. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!